/ answear.bg/
Всяка жена иска да се чувства модерна и в крак с най-актуалните тенденции на модния пазар. В същото време основни акценти са нейните женственост и нежност, които излъчват осанката и облеклото ѝ. И, разбира се, само две неща никога не са достатъчни за една жена, затова трябва да се запитаме дали цялата визия, която изберем, ще бъде удобна и комфортна, така че да не се създава излишно напрежение в края на дълъг и изморителен ден.

Има начини, по които да съчетаем всички тези изисквания по неповторим начин. Трябва само да заложим на онзи тоалет, подходящ за сезона, който е наистина актуален тренд. Не забравяйте, че трябва да изберете и нещо удобно за вашите ходила, защото това определя комфорта ви през целия ден. Съветът, който можем да ви дадем, е да разгледате огромното разнообразие от дамски обувки в answear.bg и да изберете онова, което би се вписало най-добре в стайлинга ви.

Легенда или истина е, че роклите се съчетават по превъзходен начин с дамските кецове?

Най-новите актуални тенденции от света на модата показват, че една от най-често избираните комбинации в облеклото на жените е съчетанието между рокля и кецове. Това не би трябвало да ви изненадва, защото в този забързан свят всяка жена иска хем да е красива, хем да се чувства удобно. Дрехата, която най-добре подчертава красотата и съвършенството на нежния пол, е роклята. Тя перфектно акцентира върху всяка една извивка, а заедно с това кара всяка жена да се чувства силна и независима.

Днес разнообразието на дамски кецове ни предоставя възможността те да бъдат съчетани с почти всички модели рокли – от спортните такива, които са особено добри за уикендите и дните, които прекарваме с децата, до онези сравнително официални рокли, с които можем да си позволим да посетим някой прием, рожден ден или парти вкъщи, без да се притесняваме как ще изглеждаме. Съществуват различни модели – от такива с равни подметки и подходящи за всеки ден до високи платформи, които са перфектно решение за дамите с по-нисък ръст.

Съществува ли друг начин, с който да подчертаем женствения стил, използвайки дамски кецове?

Истината е, че не всяка дама обича роклите и се чувства удобно в тях. Много често нежният пол залага на панталоните и, признаваме, получава им се изключително успешно, защото погледите винаги са съсредоточени върху тях. През последните години отново под светлините на модните прожектори попаднаха гащеризоните, които освен че изглеждат особено елегантно, придават и една загадъчност. Освен това дамските кецове се съчетават прекрасно с тях.

Лятото приближава и скоро улиците отново ще бъдат обсебени от всякакви флорални мотиви, леки материи като памук и лен и свежи нюанси. Летните панталони и гащеризони, без значение дали са дълги или къси, трябва да се комбинират с нещо удобно за ходилата, защото обикалянето по улиците под ярките лъчи на слънцето или излетите в планината могат да се окажат непосилна задача за дамите, ако те не са положили достатъчно усилия за своите ходила. Цветният и разнообразен свят на дамски кецове ни позволява да ги съчетаем перфектно с облеклото ни и така да ни накарат да се чувстваме модерни и женствени, дори ако не сме избрали рокля или пола.

Всяка жена заслужава внимание, а най-лесният начин да го получи, е като привлече погледите върху себе си и своето облекло. Понякога това се случва, само защото е красива и неописуема. И за да подчертаем всичко това, трябва само да подберем всеки един елемент от изящната ѝ визия.