/ netinfo
Бързите кредити са част от динамичното ни всекидневие и начин на живот. С тях тушираме многобронойте пробойни, които се появяват без предупреждение в нашия бюджет или пък инвестираме в хубави изживявания, за които все не достигат спестявания. Новите кредити ни предпазват и от едно притеснително явление, което може да трови личния живот – взимането на заем от приятели. Експресните заеми крият и възможност за неприятни емоции обаче. Затова трябва добре да си направим сметката откъде ще ги вземем. Има няколко ключови въпроса, на които трябва да си отговорим, за да вземем спокойно заем.

Първият въпрос е що за институция за кредити сме избрали. Нормално е да избягваме всякакъв вид квартални заложни къщи, които ще ни изненадат с лихвените си проценти и възможностите за нерегламентирано търсене на отпуснатите финансови средства впоследствие. SmileCredit от друга страна е финансова институция, вписана в специалния регистър за финансови институции на Българската народна банка. Това гарантира, че тази фирма следва законовата рамка за отпускане на кредити на Република България и че човек може да ѝ има доверие. Но това не е единственият подводен камък.

Когато взимаме експресни кредити, независимо дали онлайн, или офлайн, ние предоставяме много чувствителна информация. Информация, която може да бъде от интерес не само за финансовите институции, а и за всякакъв друг бизнес, който може да се възползва от финансовата ни ситуация. Затова е добре да се насочим към институции като SmileCredit, които са регистрирани като Администратор на лични данни в съответната комисия. Чисто и просто това означава, че SmileCredit няма да предостави лични данни на други фирми, без да ни осведоми. Можем да сме спокойни за информацията, която споделяме.

Когато първите нива са покрити, можем да пристъпим към филтрирането по други критерии. Бързината, логично е сред основните фактори при взимане на бързи кредити. SmileCredit дава одобрение за поискания заем до 20 минути. Това е доста добро време, имайки предвид, че могат да се вземат суми до 500 лева до заплата или пък до 1 500 лева без поръчител. Съвсем достатъчни средства, ако търсим бърз начин да тушираме някой належащ проблем или пък малко удоволствие, с което да си дадем стимул и повод за усмивки.

Новите кредити са изключително удобен инструмент, който, ако бъде ползван с разум, може да ни е верен съюзник в борбата с бързото всекидневие и начин на живот. Фирми като SmileCredit предлагат едни от най-добрите условия на пазара и ги гарнират с порция скорост и коректност.