/ iStock/Getty Images
Дошло е време да се заемете с обособяването на жилището. Очакват Ви много трудни решения и неочаквани обрати, за които е добре да бъдете подготвени отрано. Избор на мебели, подови настилки, техника, осветление и декоративно оформление - има толкова много въпроси, които да обмислите, че ще Ви е нужно доста време, за да вземете правилните решения.

Започнете от избора на подово покритие. Това е основата, върху която ще надграждате. Днес има доста видове настилки, с които бихте могли да декорирате наличните стаи в жилището, като добрите резултати са възможни във всеки един от случаите. Посетете CarpetMax.bg и открийте огромно разнообразие от подови покрития. Изберете най-доброто за Вашия дом.

Какви са видовете подови настилки

Съвременният пазар ни предлага необятни възможности да осъществим дори и най-смелите си идеи с учудваща лекота. Същото важи и за разнообразието от подови настилки, които към днешна дата са налични в следните варианти:

● Ламинат;
● Ламиниран паркет;
● Плочки;
● Гранитогрес;
● Мека настилка - килими, мокети, пътеки;
● Балатуми;
● Полимерни подове;
● Етажен корк - запушалка;
● Линолеум и др.

И сами разбирате, че предложенията са безкрайно много, а Вие имате трудната задача (понякога дори и непосилна) да вземете категорично и внимателно обмислено решение. Броят помещения в дома Ви, също както и конкретното предназначение на отделните стаи, е също много важен фактор за разрешаването на дилемата, свързана с покупката на покритие за под. Има специални покрития за коридор, също както и такива за детска стая, за кухня и хол. Открийте подходящото решение в онлайн магазин CarpetMax и се доверете на най-добрите предложения за под на пазара днес.

Какво да знаем при избора им

Предназначението на стаята е може би най-значимият фактор, с който задължително трябва да се съобразим. Екипът на CarpetMax.bg съветва да направите следното:

● Коридорът е онази част от дома, където има най-високи нива на замърсяване. Изберете за него висококачествени плочки, за да го почиствате по-лесно;
● В спалнята и детската е добре да изберете мокет, защото той създава неповторимо усещане за мекота и уют;
● Кухнята и трапезарията могат спокойно да бъдат решени с естествен трислоен паркет, който се отличава с високи експлоатационни качества.

Когато избирате подова настилка, обърнете внимание най-напред на качеството.

подова настилка
iStock/Getty Images

Защо да се доверим на CarpetMax

CarpetMax е магазин, който е номер едно за мнозина. В него има богато разнообразие от решения за под, отличаващи се с атрактивен дизайн и прецизност в изработката. Постоянно ниските цени и редовните отстъпки са също част от многобройните причини да заложите на това място.

Направете го още сега.