/ Huawei
Серията HUAWEI WATCH 3 дебютира с разширена колекция от циферблати и каишки, чрез които потребителите да персонализират своето устройство
Huawei Consumer Business Group представи серията HUAWEI WATCH 3, която се състои от моделите HUAWEI WATCH 3 и HUAWEI WATCH 3 Pro, които предлагат на потребителя съвременно интелигентно изживяване с богата интерактивност и свързаност в разнообразни сценарии. Освен професионалните функции за проследяване на здравни и фитнес параметри, и супер дългия живот на батерията, серията HUAWEI WATCH 3 предлага сензор за измерване на температурата на кожата. С добавянето на нови функции като регистриране на миенето на ръцете и на падане, новите смарт часовници помагат на потребителите да следят прогреса на тренировките и здравното си състояние с научно-обосновани решения, независимо от начина на живот, който водят.

смарт часовници
Huawei

„Новите смарт часовници са независими, интелигентни и мощни като смартфон. Те са създадени да направят всеки наш ден по-удобен отпреди.“, сподели Кевин Хо, Chief Operating Officer в Huawei Consumer Business Group. “Следенето на здравни и спортни параметри винаги е било една от ключовите силни страни на нашите носими устройства, а сега добавяме и измерване на температурата на кожата, миенето на ръцете и засичане на евентуално падане, за да предложим още по-завършен набор от функции, с които потребителите да имат контрол над своето здраве“.

Естетиката на смарт часовника

Серията HUAWEI WATCH 3 търси баланса между смарт часовника и естетиката на традиционните часовници. Полираното тяло от неръждаема стомана преминава в извито 3D стъкло и голям дисплей, завършващо неподвластния на времето дизайн на часовника. HUAWEI WATCH 3 е първият часовник на Huawei с въртяща се 3D корона, чувствителна на допир. Благодарение на свръхпрецизното разпознаване на движението на пръстите, потребителите могат да увеличават и намаляват изображенията и да приплъзват коректно през менютата. HarmonyOS въвежда изцяло нов потребителски интерфейс с лаунчер от тип грид-меню с приложения, който допълва въртящата се 3D корона за още по-гладко и по-интуитивно потребителско изживяване.

Серията HUAWEI WATCH 3 дебютира с разширена колекция от циферблати и каишки, чрез които потребителите да персонализират своето устройство. С богат набор от иновативни теми, включително технологии, гейминг, DIY и кратки видеа, циферблатите могат да се комбинират със силиконови, кожени, стоманени и титаниеви каишки.


Независимост и интелигентност, с мощност на смартфон


Серията HUAWEI WATCH 3 поддържа самостоятелна свързаност. Чрез активиране на еSIM услугата на смартфоните, потребителите могат да споделят телефонния си номер, както и плана за гласови обаждания и данни между смартфона и смарт часовника. При пътуване, HUAWEI WATCH 3 може да се превърне в личен асистент и да показва информация за транспорта до и от летището и за полета само при раздвижване на китката, спестявайки ровенето в багажа за смартфона.

HUAWEI WATCH 3 идва с инсталирана AppGallery, откъдето потребителите могат да изтеглят и приложения на други производители.


Ултра дълъг живот на батерията за целодневен здравен мониторинг


Серията HUAWEI WATCH 3 е като професионален фитнес инструктор, предлагащ над 100 тренировъчни режима, измерване на температурата на кожата с нов прецизен сензор, разпознаване на евентуално падане и SOS аларма. Заедно с функциите за следене на здравни параметри като пулс, наситеност на кръвта с кислород, качество на съня и ниво на стрес, потребителите имат богата информация за своето здравно състояние.

Серията HUAWEI WATCH 3 осигурява цялостна защита на личните данни на потребителя и изисква съгласие, преди логване на каквито и да е данни. HTTPS криптиране защитава данните по време на предаването им, за да могат потребителите да са напълно спокойни и защитени докато се радват на функциите за следене на здравните и спортни параметри.

HUAWEI WATCH 3 Pro предлага ултра дълъг живот на батерията, до 5 дни в Smart mode и до 21 дни в Ultra-long battery life mode. HUAWEI WATCH 3 издържа до 3 дни в Smart mode, и до 14 дни в Ultra-long battery life mode.1

смарт часовници
Huawei