/ Хайнекен
Човек прекарва на работното си място средно 252 дни или по-голямата част от годината и живота си, а колегите му стават неговото второ семейство. Доброто настроение в офиса и приятелската работна атмосфера са важни не само за креативността и ефективността, но и за общото щастие на служителите. Затова през юли Heineken® отправя освежаващо предложение към работещите в избрани бизнес сгради в столицата – да прекарат повече време заедно по време на работа, за да се опознаят на специален Heineken 0.0 Floor.

Хайнекен бира
Хайнекен

До новата релакс зона – Heineken 0.0. Floor, се достига чрез офисния асансьор с избирането на бутон, предназначен за най-приятния етаж през юли. Асансьорът – мястото, през което служителите минават забързано и мълчаливо сутрин и вечер, се превръща в мястото, което води до територията за приятни разговори, повод за нови запознанства с колеги и повече социални контакти.

Все пак едва ли има служител, който да предпочете да обядва сам на бюрото си пред ободряващата обедна почивка с приятели, перфектно охладена безалкохолна бира или радлер и приятна музика на Heineken 0.0 Floor.

Хайнекен
Хайнекен

В избрани офиси Heineken® ще инсталира и специален хладилник, зареден с освежаващи Heineken 0.0 %, Загорка 0.0 % и Ариана Радлер 0.0 % от Zero Zone. Той ще може да се отключва само с картите за достъп на двама служители, които да обсъдят новия проект на работна среща със студена бира или радлер – без угризения и с 0.0 % алкохол.

Богатото на избор и вкусове портфолио с безалкохолни бири и радлери Zеrо Zоnе e предложението на Загорка АД в отговор на нарастващия обществен диалог за отговорна консумация и стремеж към здравословен начин на живот. С него компанията реагира на нуждите и вкусовете на потребителите, които искат да се насладят на любимата си бира и радлер, по всяко време и на всяко място, и доказва, че удоволствието от добрия вкус в компания е не само за края на работния ден.