/ ГЕРБ Казанлък
С пълна листа от 37 кандидати за общински съветници ГЕРБ-Казанлък (номер 43) се явява на местните избори. Партията в града на розите заложи на мъдростта, енергичността и креативността. 37-те кандидати развиват своята дейност в различни сфери на обществения живот.

Ето и пълната листа с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ - № 43:

1. Галина Георгиева Стоянова
Първата жена-кмет в историята на Община Казанлък. Педагог. Семейна, майка на една дъщеря.
НАГРАДИ и ОТЛИЧИЯ:
- носител на една от най-престижните награди в конкурса „Кмет на годината 2015” за „Развита инфраструктура” за голяма община с над 50 000 души население;
- носител на Международната награда в категорията „Държавно управление“ „Човек на 21 век“;
- носител на наградата „Златна ябълка“, присъдена от Националната мрежа за децата в категория „Mестен политик“;
- носител на наградата „Ротариански кмет на годината 2013/2014“, присъдена от РИДистрикт 2482.
Галина Стоянова е член на Управителния съвет на Национално сдружение на общините в Република България.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
2. Николай Златанов Димитров

Николай Златанов е роден на 4 януари 1967 г. в Казанлък. Образованието си получава от СУ „Климент Охридски”, специалност „Право”. Член на Адвокатска колегия-Стара Загора. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Председател на Общинския съвет-Казанлък в мандатите 2011-2015 г. и 2015-2019 г. Владее английски и руски. Баща на едно дете.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
3. Д-р Белчо Колев Белчев

Доктор Белчо Колев Белчев е роден на 21 август 1976 г. и заема длъжност хирург - ординатор в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“. Женен с двама сина.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
4. Радиана Стефанова Стефанова

Радиана Стефанова е родена на 12 септември 1969 г. в гр. Казанлък. Магистър от ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Биология - екология“. Дългогодишен учител по биология и здравно образование. От 2012 г. е директор на СУ „Екзарх Антим І”. Общински съветник в Общинския съвет-Казанлък в мандати 2011-2015 г. и 2015-2019 г., председател на Комисията по образование, младежки дейности, спорт и туризъм. Заместник-председател на Общински съвет-Казанлък в мандат 2015-2019 г. Организационен секретар на партията в града на розите и член на ръководството й. Семейна, майка на едно дете.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
5. Илиана Петкова Жекова

Илиана Петкова Жекова е директор на Дирекция „Бюро по труда“ в Казанлък. Има завършени магистратури по Психология и Социални дейности във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Родена е на 27 юли 1972 г., омъжена с две деца и едно внуче.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
6. Аксения Бориславова Тилева

Аксения Тилева е родена на 3 юли 1967 г. в с. Крушовене, община Долна Митрополия. Магистър по „Предучилищна педагогика“ от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-то Народно Събрание на Република България. Директор на детска градина „Мечо Пух” в Казанлък. Член на Управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел „С грижа за децата до 7“. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Владее английски и руски. Майка на две дъщери и от скоро вече баба.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
7. Анна Василева Кожухарова

Анна Василева Кожухарова е директор на Общинска библиотека „Искра“ в Казанлък от година. Завеждала е отделите Краезнание, Редки и ценни издания, Справочно-библиографски, Периодика и Читалня. Завършила е Санктпетербургски държавен университет по култура и изкуства (Институт по култура, гр. Санкт Петербург), Русия ДБИ, гр. София. Родена на 3 юли 1967 г., семейна с едно дете.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
8. Иван Георгиев Гитев

Иван Гитев е роден на 9 декември 1986 г. в Казанлък. Магистър „Фармацевт“ от Медицински университет-София. Специализант към МУ-Варна. Работи като управител на верига аптеки в града. Владее английски и немски език. Член на управителния съвет на Български фармацевтичен съюз. Общински съветник в Казанлък в мандат 2015-2019 г.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
9. Стефан Пенков Стефанов

Стефан Пенков Стефанов е роден на 17 юли 1988 г. Завършил е „Технология на дървесината“ в Лесотехнически университет-София и „Икономика на търговията“ в УНСС-София. В момента управлява собствен бизнес в сферата на дървообработването. Женен с едно дете.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
10. Галин Иванов Иванов

Галин Иванов е роден на 30 март 1981 г. в Казанлък. Бакалавърската си степен по „Международни икономически отношения“ получава от Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО), Русия, след което през 2004 г. се дипломира като магистър в специалност „Финанси“ от ИКМА ЦЕНТЪР, Англия, (Асоциация на Международните Капиталови Пазари). В момента работи в частна фирма като „Мениджър продажби“. Владее английски и руски. Семеен, с четири деца.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
11. Мария Цонева Цонева

Мария Цонева е родена на 26 декември 1970 г. в София. Завършва средното си образование в ОЕСПУ „Кирил и Методий“-Казанлък. Завършва магистърска степен в Стопанска академия „Димитър Ценов“-Свищов със специалност „Социално икономическа информация“. Работи в частна фирма като „Експерт, труд и работна заплата“. Член на ФКК на Федерацията на независимите синдикати от леката промишленост. Общински съветник в Общински съвет-Казанлък в мандат 2015-2019 г. Председател на Комисия по култура, информационни средства и вероизповедания. Майка на едно дете.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
12. Адвокат Роман Алексеев Желев

Адвокат Роман Алексеев Желев е роден в гр. Тула, Руската федерация, на 2 август 1978 г. Има Магистърска степен по Право от Югозападен университет „Неофит Рилски“, Правно-исторически факултет-Благоевград. Има и степен Магистър „Техника и технология“ в Тулски държавен университет - гр. Тула, Руска Федерация. Женен с две деца.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
13. Николай Митков Факиров

Николай Факиров е роден на 19 януари 1986 г. в Казанлък. Магистър „Инженер“ - „Електроенергетика и електрообзавеждане” от Висше транспортно училище „Тодор Каблешков”-София. Работи като техник-механик ревизор в ТЕЦ „Марица Изток 2“ ЕАД. Владее английски език. Общински съветник в Общински съвет-Казанлък в мандатите 2011-2015 г. и 2015-2019 г. Член на ръководството на Младежи ГЕРБ-Стара Загора. Женен с едно дете.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
14. Арх. Емил Ивелинов Недялков

Архитект Емил Недялков е роден на 8 ноември 1983 г. Завършил е „Архитектура“ (магистър) и „Компютърни системи и технологии“ (бакалавър) в Нов Български Университет-София. В момента работи като проектант. Разработва и проектира различни видове проекти за жилищни, индустриални и друг тип обслужващи сгради. Владее английски и испански език.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
15. Генчо Христов Генчев

Генчо Генчев е роден на 26 март 1956 г. в село Горно Черковище, Община Казанлък. Магистър от Стопанска академия „Димитър Ценов”-Свищов, специалност „Мениджмънт на търговската дейност“. Управител на частна фирма. Председател на общинската структура на Предприемачи-ГЕРБ. Женен и баща на две деца.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
16. Антим Пламенов Паральов

Антим Пламенов Паральов е роден на 6 май 1973 г. във Велинград. От 2004 г. започва треньорската си дейност по футбол във Футболен клуб „Розова долина“. Притежава UEFA „В” лиценз от Национална спортна академия-София. Женен, има две дъщери. В свободното си време се занимава с лютиерство.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
17. Мария Тенева Иванова

Мария Тенева Иванова е родена  на 7 ноември 1966 г. Завършила е педагогическо образование в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ със степен магистър. Владее говоримо английски, немски и руски език. В момента е мениджър в частна фирма, занимаваща се с машиностроене.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
18. Валентин Петров Кралев

Валентин Кралев е роден на 23 юни 1982 г. в Стара Загора. Завършил е Тракийски университет-Стара Загора, специалност „Регионално развитие и политика“. Работи като управител в частна фирма. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на едно дете.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
19. Жельо Тодоров Желев

Жельо Желев е роден на 8 декември 1966 г. Семеен с две деца. Работи в областта на телекомуникациите като ръководител на екип. Председател е на Туристическо дружество „Орлово гнездо“-Казанлък и е член на Управителния съвет на Българския туристически съюз. Планински водач с изкачвания на много планини в България и чужбина.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
20. Симона Петкова Петкова

Симона Петкова Петкова е родена на 29 юли 1992 г. Завършва „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Била е член на Младежки общински съвет. Учредител е на организация „Милосърдие“, която подпомага хора в неравностойно социално положение. Основател е и на „Книжна борса в подкрепа на бездомните животни“. През 2011 г. е избрана за Царица Роза на Казанлък.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
21. Стефан Драганов Златев

Стефан Драганов е роден на 26 декември 1972 г. в Казанлък. Завършва средното си образование в ЕСПУ „Никола Вапцаров“, гр. Казанлък. През 2013 г. получава квалификация „Инструктор по автомобилен спорт“ от Национална спортна академия-София. През 2019 г. получава квалификация икономист. Председател и Спортен мениджър на АСК „Ефко Рейсинг Казанлък“. Клубът е 8-кратен отборен шампион на България в автомобилния спорт. Общински съветник в Общински съвет-Казанлък в мандатите 2011-2015 г. и 2015-2019 г.  Председател на Комисията по сигурност, обществен и екологичен ред.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
22. Красимир Иванов Кънев

Красимир Кънев е роден на 13 май 1967 г. в Казанлък. Завършил е ВНВУ „Васил Левски“-Велико Търново и има магистърска степен-инженер „ДВГ“. Работи и се пенсионира в системата на МВР, като Началник Сектор „Охранителна Полиция“ в РУ-Казанлък. В момента работи като Ръководител на отдел в „ЮМТ“ ЕООД, гр. Казанлък. Владее писмено и говоримо английски език. Семеен с две дъщери.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
23. Ангел Петков Ангелов

Ангел Петков Ангелов е роден на 4 януари 1972 г. Управител е на фирма, занимаваща се със счетоводна и одиторска дейност. Завършил е Счетоводство и контрол в УНСС-София. Женен си с едно дете. Президент на футболен клуб „Арена запад“. Владее руски и английски говоримо.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
24. Георги Николов Видев

Георги Видев е роден на 29 август 1956 г. в Казанлък. Инженер от Висш институт по архитектура и строителство-София. В момента работи като главен експерт в Областна дирекция на Държавен фонд „Земеделие“. Владее английски и руски.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
25. Таня Радионова Иванчева

Таня Радионова Иванчева е родена на 22 юни 1969 г. в Нова Загора. Завършила е „Управление на малки и средни фирми“ в Нов Български университет и има Бакалавърска степен по Бизнес администрация. Неомъжена с един син. В момента работи като туроператор в Казанлък. Владее писмено и говоримо руски и английски език.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
26. Красимир Захариев Иглев

Красимир Захариев Иглев е роден на 6 февруари 1983 г. Завършил е факултета „Електротехника и електроника“ в Технически университет-Габрово. Има бакалавърска степен - Компютърни системи и технологии с професионална квалификация - Компютърен инженер. Женен с две деца. Хобито му е футбол и е Председател на футболен клуб „Тунджа“ в село Копринка.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
27. Василка Димитрова Еленкова

Василка Еленкова е родена 19 август 1975 г. Професионалният й опит е над 20 години в сферата на траурните обреди и услуги. Съучредител и член на Общинската присъдружна организация на Предприемачи ГЕРБ-Казанлък. Омъжена с една дъщеря. Владее гръцки език писмено и говоримо.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
28. Стефан Мирчев Птичков

Стефан Птичков е роден на 2 юли 1966 г. в Казанлък. Образованието си получава от Средно професионално-техническо училище, гр. Казанлък, в профил „Машиностроене“. Работи като управител на магазин за фотографски услуги. Владее английски и руски. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на две деца.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
29. Галина Теодорова Моллова

Галина Теодорова Моллова е родена на 16 юни 1980 г. Завършила е Социална педагогика във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ и има магистърска степен по „Психология“. В момента работи като социален консултант в СНЦ „Бъдеще за децата“. Работила е с деца от малцинствата.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
30. Асен Стефанов Зонгуров

Асен Стефанов Зонгуров е роден на 9 август 1990 г. Занимава се в сферата на строителното предприемачество. Завършил е „Световна политика“ в Московски държавен университет, Русия, както и „Политически науки на английски език“. Владее английски, руски и испански език.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
31. Георги Желев Пархов

Георги Пархов роден на 3 декември 1960 г. Завършил е електрообзавеждане на промишлени предприятия, но в момента работи в областта на машиностроенето. Бил е помощник-хореограф във фолклорен танцов ансамбъл „Арсенал“ след завършването на школата по хореография в Пловдив. Награден с почетна значка през 1987 г. - Отличник на Комисията по култура към Министерство на културата. Владее испански и руски език.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
32. Теменужка Димитрова Люцканова

Теменужка Димитрова Люцканова е родена на 31 август 1964 г. Завършила е Социология в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в Благоевград и Музикално образование в СМУ „Филип Кутев“-Котел. Има магистърска степен в Социологически изследвания и политически мениджмънт. От 2007 от 2019 г. е била кмет на гр. Крън.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
33. Михаил Тодоров Янушев

Михаил Тодоров Янушев е роден на 6 март 1982 г. С избирането му за кмет от ПП ГЕРБ на Бузовград през 2007 г. получава прозвището „най-млад кмет“ в Община Казанлък. До 2019 г. той управлява населеното място три мандата, в които работи в развиването на туризма. Една от неговите идеи е откриването на Информационен център за рекламиране на местността Бузово кале и Врата на богинята майка по известена като Мегалитът на Бузовград. В момента продължава своето образование със специалност финанси в Бургаския свободен университет. Владее английски език. Женен е с едно дете.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
34. Гинка Вълкова Желязкова

Гинка Вълкова Желязкова е родена 4 януари 1959 г. в Крумовград. Завършила е Българска филология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ както и Икономика и бизнес управление на образованието в УНСС. В момента е Директор на ОУ „Св. Климент Охридски“ в село Горно Черковище. Била е Общински съветник от 1991-1995 г. Омъжена и има две дъщери и 4 внука.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
35. Петър Иванов Петков

Петър Иванов Петков е роден на 17 януари 1958 г. Завършил е специалност „Техник-лесовъд“ в ТГС „Христо Ботев“-Велинград. Има 32 години стаж като домакин, лесничей и помощник лесничей. Бил е кмет на село Кънчево 8 години. Женен с две деца и една внучка.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
36. Десислава Пламенова Тинева

Десислава Пламенова Тинева е родена на 9 юни 1994 г. Завършила е Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и има бакалавърска степен - Икономист. Работи като младши експерт за Обществени поръчки.

ГЕРБ Казанлък
ГЕРБ Казанлък
37. Елица Ваклинова Ваклинова

Елица Ваклинова Ваклинова е родена на 30 ноември 1994 г. Завършила е Политология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, изучавала Геология в СУ „Св. Климент Охридски“. Била е заместник-председател на Младежки общински Съвет в Казанлък.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!