/ netinfo
Ваканцията е приключила, но ви се иска да я продължите още мъничко? Изравнителната сметка от топлофикация ви е изненадала неприятно, а вие мислехте с парите от заплатата да купите още нещо за детето?

Да, лятната почивка е била страхотна, но сега не знаете как ще успеете да се справите финансово. Не виждате изход, а и няма кой да ви даде малко пари назаем?

Достатъчно с притесненията! Повече не е необходимо да смятате и пресмятате как да спестите, за да изкарате месеца!

Достатъчно е да потърсите кредитна компания MiniZaem и да се възползвате от есенната отстъпка от 30% за бързи кредити онлайн!

Каква е тази есенна отстъпка?

Кампанията, която подемат от Мини Заем стартира на 24.09 и приключва на 07.10. 2017 година и ако през този период решите да кандидатствате за малък кредит, той ще ви бъде отпуснат с 30% по-ниска лихва.
Това означава, че не само ще си осигурите бързо парите, от които имате нужда, но и ще платите много по-малка лихва.

Защо да кандидатствате за заем по време на есенната кампания?

Разбира се, решението дали да потърсите кредит си е лично ваше, но ако наистина се нуждаете от малко финансови средства, и искате да ги получите не само бързо, но и с изгодни лихви, то тогава кандидатстването за бързи кредити в периода на есенната кампания ще е най-удачен за вас. Кой бяга от изгодни предложения, особено когато му ги предлага кредитна компания?

Кой може да се възползва от отстъпките за онлайн кредитите?

Абсолютно всеки пълнолетен гражданин на страната, който има желание да спести някой лев. Няма никакво значение дали клиента е нов или редовен, просто трябва да заяви желание за кредити до заплатата в рамките на кампанията (24.09 - 07.10) и заема ще му бъде отпуснат с отстъпка.