Търсите официални обувки? Може да ви трябват нови за специален случай или просто стилът ви да е елегантен и да търсите следващия си чифт. При всички случаи ще откриете доста добро разнообразие и подходящи модели за вас. Как обаче да ги комбинирате с дрехи и аксесоари за максимално стилни цялостни тоалети? Ще ви предостави няколко съвета, за да ви помогнем с избора.

Какъв цвят официални обувки да избера спрямо дрехите си?

Когато става дума за избор на цвят за официални обувки, има няколко неща, които да вземете предвид. За начало колко строго-елегантен е стилът ви е от значение. Ако предимно носите много официални костюми и рокли в класически цветове, то тогава е добра идея да заложите на черни или кафяви обувки. Ще можете да ги вържете с повечето си дрехи. Ако пък стилът ви е не толкова стриктен, можете да заложите на официални обувки в по-ярък цвят и да ги превърнете в акцента на едноцветен тоалет или пък в чудесната комбинация за нещо по-шарено.

Важни са и цветовете на различните орнаменти по обувката. Има доста модели с катарами и други, както и с токове в различен цвят. В повечето случаи опциите са сребърно или златно за голяма част от допълненията. Тук е добре да вземете предвид кое от двете присъства повече на другите ви аксесоари, като чанта и колан например. Освен това е полезно да помислите сребърни или златни бижута носите. Като цяло, ако търсите официални обувки, тук ще откриете изключително изобилие: https://obuvki.bg/c/damski/obuvki/elegantni

Какъв ток да избера, за да съм максимално елегантна?

оковете са определено основна част от една официална обувка. Те я правят максимално елегантна и завършват както обувката, така и цялостния ви стил. Можем да кажем, че масово тънките токове се считат за доста подходящи за официални обувки. Те могат да се вържат чудесно както с елегантен работен стил, така и с официална вечерна рокля. Колкото по-висок е токът, толкова по-елегантно според някои. Но ако вие сте доста висока, спокойно можете да заложите на нисък или среден тънък ток и да сте също толкова стилни.

Вече обаче има и доста добри модели на официални обувки с по-дебел ток. Те също изглеждат чудесно, а и предоставят по-добра стабилност. Ще откриете както много дебел ток, така и среден, който дава елегантност, а същевременно и комфорт. Освен това има и опции с обърнат тънък ток, при които реално частта за стъпване е по-дебелата, а пък изглеждат много стилно с всяка пола или рокля.

С какви чанти да комбинирам официалните обувки?

За да завършите вашия официален стил ще ви е нужна и чанта. Бихме ви препоръчали малка или средна по размер такава. Ако предимно сте елегантни за вечерни излизания, малките чанти ще ви свършат работа. Ако пък сте официални редовно за бизнес срещи, със сигурност ще ви трябва средна чанта, която може да събере лаптоп или малко документи. Освен това, ако пътувате често по работа и директно влизате в среща след пристигане с всичкия си багаж, е добре да интегрирате и модела на своя куфар в цялостния си стил. Можете да разгледате интересни възможноститук: https://obuvki.bg/c/aksesoari/kufari 

обувки

Друго важно при избор на чанта е нейният цвят. Сигурно имате няколко, които комбинирате с различните си обувки и тоалети. Класическото черно е добър вариант за ежедневието, както и моделите в кафяво. Но можете да заложите и на по-цветен и разнообразен аксесоар в лицето на чантата, като не е задължително да имате такъв във всеки цвят. 4 цвята дамски чанти, които ще си отиват с всичко.