CLOUDNINE
CLOUDNINE / netinfo
Ръчно изработените ски и сноуборд дъски на CLOUDNINE в поредицата Тънкостите в модерния занаят на Volkswagen Crafter
Поредицата кратки филми - „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter ни запознава с производителите на ръчно изработени ски и сноуборд дъски Cloudnine.

Инженери по професия - Владимир Димитров и Мирослав Георгиев, отварят първата си работилница през 2014 г., където започват да конструират ски и бордове по технологията „сандвич”. Продуктите им са насочени предимно към freeride и freestyle и са изцяло персонализирани.

„За нас обратната връзка и вниманието към детайла са от първостепенно значение. Именно така е разработен и новият Volkswagen Crafter – в тясно сътрудничество с различните си потребителски групи. Това го превръща в един наистина практичен, икономичен и иновативен автомобил, на който може да се разчита”, споделя Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen лекотоварни автомобили в Порше България. И допълва, че новият VW Crafter поставя нов стандарт в този клас автомобили, предоставяйки всички възможни решения за бизнеса.

VW Crafter
netinfo

Серията кратки филми - „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter обединява историите на български предприемачи, постигнали успех в и извън пределите на страната ни, като разказва за предизвикателствата, с които се срещат и трудностите, които преодоляват.

Вижте филма за CLOUDNINE:
 

В поредицата могат да бъдат видени още: производителите на велосипеди ДРАГ, производителите на сглобяеми къщи SWEET HOME, производителите на ски и сноуборд дъски CLOUDNINE, студиото за пъзелни мебели PrakТrik, производителите на ръчно тъкани килими ХЕМУС, млекарници Добрев и др.

Филмите се излъчват поетапно в YouTube канала на Volkswagen и в социалните мрежи.