“Всичко, което е далече от морето е провинция” е казал Хемингуей и сякаш е говорил за Бургас.

Градът се развива с бързи темпове и създаването на нови жилищни комплекси само потвърждават, че градът се движи в правилна посока.

Доказва го и новият комплекс от жилищни сгради „ЕУФОРИЯ“, с който се продължава изграждането на изцяло нов район в Бургас – квартал Хоризонт.

В квартала ще бъдат разположени детска градина, училище, магазини, банки, паркове и велосипедни алеи. Живущите в квартала ще могат да използват инфраструктурата на целия микрорайон и да се чувстват като част от нещо уникално в Бургас.

Планирано е до края на 2026 г. да се изградят 6 сгради, отговарящи на съвременните изисквания за комфорт, начин на живот и качество на строителството.

Бургас
Атлантис

Инвеститорът - Атлантис България Холдинг, очертава основните тенденции при изграждането на новия комплекс:

Домът не е само вътре

Сред основните отличителни черти на комплекс „ЕУФОРИЯ“, е че шестте сгради са разположени в обширни зелени площи, които предлагат онази свобода и досег с природата, които станаха така важни през последните години.

Парковите пространства са старателно планирани така, че да предоставят всичко необходимо за удовлетворение на различни интереси и нужди, съчетавайки кътове за отдих, йога зона, маси за игра, детски площадки и спортни съоръжения.

“Клиентите търсят вече не само застроена площ, но се интересуват и изобщо от средата, в която ще живеят - как са оформени общите пространства, как се чувства човек не само когато е вътре вкъщи, но и около сградата, има ли къде да играят децата му безопасно, има ли характерните за всеки голям град удобства като супермаркети, детски заведения, лечебни центрове и т.н”, обясняват от Атлантис.

Бургас
Атлантис


Домът има различни измерения

Целта на Атлантис е да предостави разнообразие от имоти, за да отговори на различните нужди и желания на бъдещите собственици. Комплекса ще се състои от 292 апартамента с площ от 72 до 270 кв.м. Помислено е за паркоместа и за зарядни станции за електромобили.

Скрити качества

Комплекс Еуфория е дело на архитектурно студио Spacemode, като сътрудничеството им с Атлантис гарантира не само естетика и качество, но и функционалност и модерен дизайн във всеки детайл на проекта.
Архитектите са се стремили да разработят единна визия на сградите и прилежащото им околно пространство, като това позволява на всички елементи да са в съответствие един с друг.

Високите витрини на жилищата осигуряват досег до природата на всяко жилище.

Бургас
Атлантис

Възможност за инвестиране

Строителството на комплекс „ЕУФОРИЯ“ се очаква да бъде успешно завършено до декември 2026 година. Още от сега инвеститорите отчитат интерес към комплекса, защото плановете за развитие на района са наистина амбициозни - предстои изграждане на парк, детска градина, ресторанти и центрове за забавление.

За Атлантис

Атлантис България Холдинг е с над 25-годишен опит в строителството на жилищни комплекси. Компанията има зад гърба си над 15 успешно завършени проекта, обхващащи над 200 000 квадратни метра в нискоетажно строителство. През 2020 година получават наградата Сграда на Годината, а през 2019 година са обявени за “Инвеститор на Годината”.