/ iStock/Getty Images
Подозираме, че редица спортни фенове ще прекарат юни и юли пред телевизора. Като още в началото на следващия месец ще забележите, че мнозина се запасяват с най-различно пиво, за да не се налага да пропускат някои от есенциите на един от най-чаканите футболни турнири в Европа. Не си мислете, че преувеличаваме, за футболните фенове това е Коледа и ако сте решили да кажете, че това е просто футбол, замислите се за думите си, това може да е много опасно изказване от ваша страна.

Можем да открием цялата полезна информация за Евро 2020 от анализаторите в Efirbet, които са уловили най-важните подробности от предстоящия турнир, но нека ви попитаме за нещо друго – имате ли представа колко точно бира ще се консумира за това първенство? Отговорът много е добро предположение, но все пак: колко точно?

Преди време разбрахме, че брадатите мъже се ощетяват напълно сами, след като консумират пиво и някакъв минимален грамаж става жертва на лицевото окосмяване. И след като нямаме намерение да говорим за тъжната страна на нещата, нека насочим вниманието си към предстоящата статистика, която е събрала асоциацията на Британската бира и кръчмите, която има големи планове за предстоящия турнир. Впрочем не трябва да забравяме, че именно Евро 2020 ще се окаже един от най-важните моменти в историята на туризма, защото феновете ще имат правото и възможността да се докоснат не само до красотата на играта, но и до възможностите за опитване на някои от най-приятните вкусове бира.

Индустрията очаква жадните гърла на аудиторията, като британците вече отбират мезетата и вкусовете и с нетърпение ще очакват феновете за създаването на една много по-красива и вълнуваща опция. Освен това жителите на острова вече официално са поставили класация за най-добра кръчма, като стартът за подаване на гласове ще бъде от 7 юни до 30 юни, докато победителите ще се обявяват от 12 юли нататък.

Ако се чудите колко точно ще платят футболните фенове за бира - сумата е милиони, а валутата най-вероятно ще бъде британски лири, но подозираме, че и еврото няма да бъде толкова лесно забравено. Има и още една причина да бъдем големи оптимисти - феновете на стадиона ще бъдат
с минимален капацитет от приблизително 25%, но това е само за груповите срещи, като Уембли може да приеме едва 22 500 фена, макар и капацитетът да е от близо 90 000 души.

Къде ще отидат останалите? Няма нужда да търсим, пъбовете вече са готови не само с телевизори, но и с достатъчно възможности за създаването настаняването на гости, спазвайки всички епидимични мерки, точно каквото се изисква от самата аудитория.

Рестрикциите за острова ще паднат официално на 21 юни, макар и все още да се дочува, че на различни точки се провеждат сухи тренировки за предстоящия вълнуващ спортен формат, не се притеснявайте, ако сте решили да пътувате до острова, за да бъдете част от големите финали, Лондон няма да ви разочарова, просто се постарайте да проверите и класацията за най-добри заведения, отворена за фенове от цяла Европа. Преди всичко напомняме, че ако сте решили да закупувате билети за стадиона – търсете лицензираните търговци, не рискувайте с непознати личности.