Задай въпрос на ГЕРБ!
Задай въпрос на ГЕРБ! / netinfo

Политическа партия ГЕРБ стартира инициативата „Задай въпрос!". Партията кани своите привърженици да зададат въпрос на кандидати за народни представители в официалния й предизборен блог. Освен новата специална рубрика там симпатизантите на партията могат да немерят и фен-пейдж на ГЕРБ във Facebook, видео канал в YouTube, както и богат снимков архив в Album.bg.

Въпросите си в предизборния блог на ГЕРБ хората могат да задават на настоящия заместник-кмет по култура и образование на столицата Йорданка Фандъкова. Фандъкова е завършила руска филология в Алма Матер, директор - обучител по програма на МОН и Френски културен институт, мениджмънт в образованието по проект на МОН, Гьоте - институт и Културком такт - Австрия.

На разположение е и кандидат-депутатът и независим народен представител от 40-тото НС Лъчезар Иванов, който е член на парламентарната здравна комисия. Той е завършил медицина и има зад гърба си 16 години стаж като лекар.

На въпросите за партийните привърженици ще отговаря и председателят на младежката организация на ГЕРБ Моника Панайотова. Тя икономист по образование, завършила е УНСС, магистърска програма: "Международни икономически отношения със специализация „Управление на международни проекти".

Хората ще получат отговори на въпросите си и към експерта по финанси Борис Грозданов - университетски преподавател, зам.-декан на Финансовия факултет в Стопанската академия в Свищов. Професионален опит е натрупал и като директор на НИИФ при Министерство на финансите, началник управление „Финанси" при СГО.

Въпроси могат да бъдат отправяни и към инженер Красимир Велчев, организационен секретар и член на изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Завършил е Техническия университет в София, има редица специализации: "Управление на човешки ресурси" - УНСС, 2008г.; Токийски университет - "Контрол над мениджмънт и качеството" - специализация, 2008г.;  Управление и автоматизациа на отоплителни и климатични системи - GIACOMINI, Italia, Милано, 1996 г.;  Мениджмънт на малкия и среден бизнес OFRTLI, Швейцария, гр.Цюрих, 1996 г.  Управител на „Технотерм ингенеринг" ООД.

Отговори на въпроси ще дава и Владислав Горанов. Той е началник на отдел „Социални разходи", Министерство на финансите. Горанов е магистър по счетоводство и контрол. Специалист Извънбюджетни сметки и фондове. В своята кариера е заемал длъжностите експерт и директор на дирекция „Финансова политика", Министерство на земеделието, горите и аграрната реформа. Главен експерт в дирекция „Финансиране на държавни органи, програми и осигурителни фондове", Министерство на финансите.

Кандидат-депутатите ще дават видео отговор на всеки зададен към тях въпрос. Всеки желаещ може да зададе въпроса си ТУК