ГЕРБ откри предизборната си кампания в Перник
ГЕРБ откри предизборната си кампания в Перник / netinfo
ГЕРБ откри предизборната си кампания в Перник
20443
ГЕРБ откри предизборната си кампания в Перник
  • ГЕРБ откри предизборната си кампания в Перник

Възмездие за корумпираните типове обеща лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов пред перничани при откриването на предизборната кампания. На запис, излъчен на голям видео екран, пред симпатизанти на ГЕРБ обяви и мотивите за гласуване и подкрепа на ГЕРБ на изборите за национален парламент. „Много е важно с вашия глас да победим трипартийната коалиция. Арогантното отношение на Доган да ни изпрати в Нова Зеландия и Африка ще му го върнем", закани се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призова жителите на Перник да подкрепят мажоритарния кандидат за областта Ирена Соколова, която е психолог, и направи първите си стъпки в политиката като поддръжник на ГЕРБ по време на местните избори през 2007 година. с кандидатурата й партията отстоява една от целите си - хората, които издига да не са толкова разпознаваеми в политическия елит през последните 20 години, защото, както Борисов подчертава, „видели сме какво са направили политиците за България".

Осем членната листа на ГЕРБ в Перник се води от икономистът и управител на предприятие Владислав Димитров, който е и в националното ръководство на партията. С кандидатурата му за парламент и с тази на другите седем кандидати ГЕРБ залага на младите, свежи и нови лица в политиката, които имат воля, дух и характер, които са учили в Европа, но са се върнали да живеят в родината си.

"С вашата помощ, с Божията помощ и на куц крак може да победим в националните избори", каза още Борисов. Той гарантира за парите за пенсии и за социално слабите хора. „Въпреки дупките в бюджета, това ще стане възможно с икономиката, която ГЕРБ възнамерява да възроди. Ние сме сами, без коалиция и ще разчитаме да управляваме сами", допълни Бойко Борисов.

Заявката на лидера си за управлението на страната допълниха и местните от ГЕРБ. Желанието им е да превърнат Перник във водещ индустриален център и перничани да забравят страха от безработицата.

Приоритет за Ирена Соколова е социалната политика, която трябва да бъде справедлива. Тя обяви желанието си да работи за това Перник да не бъде символ на агресията.