ГЕРБ организира кръгла маса по проблеми на образованието
ГЕРБ организира кръгла маса по проблеми на образованието / cнимкa: Sofia Photo Agency

ГЕРБ организира предизборен митинг-концерт с кандидатите за народни представители от 12-ти многомандатен избирателен район в Монтана на площад „Жеравица", а при лошо време в „Драматичен театър"- Монтана, от 19.00 часа. Сред изпълнителите ще бъдат финалистите в „Мюзик Айдъл" Маги Джанаварова, Тома, Теодор Койчинов, Преслава Мръвкова, както и "Царят на комедията" Влади Въргала, Мелинда Хариева и народният певец Николай Славеев.

Кръгла маса на тема "Култура и туризъм" ще се проведе в Асеновград, по идея на местната структура на ГЕРБ. Дискусията ще започне в 10.00 часа в библиотека "Паисий Хилендарски" в центъра на града.

Кръгла маса по проблеми на образованието ще се проведе по инициатива на кандидатите за народни представители на ГЕРБ в Ямболска област. За участие в нея са поканени директори на учебни заведения и преподаватели, Районният инспекторат по образование, експерти на ГЕРБ, както и заместник-кметът по образование на столична община и мажоритарен кандидат-депутат в София Йорданка Фандъкова.  Началото на срещата е от 18.30 часа в конферентната зала на хотел „Диана палас" в Ямбол.

Генерал Аню Ангелов и Иван Станев, членове на експертната комисия по отбрана към ГЕРБ, ще представят на среща с шуменци секторната концепция на партията в областта на отбраната. Срещата ще се състои от 18.30 часа в заседателната зала на РИМ - Шумен.

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заедно с Експертната комисия по земеделие и гори ще представят приоритетите на партията в областта пред симпатизанти, с които ще обсъдят проблемите в сектора от 19.00 часа в Павликени.

От 20.00 часа в хотел "Хемус" във Враца ще се проведе коктейл-среща с бизнеса с участието на експертите от икономическата комисия на ГЕРБ Владислав Горанов и Бисер Боев.
 
От 13.00 часа в конферентната зала на хотел „Кипарис алфа" в Смолян Експертната комисия по туризъм ще представи приоритетите на ГЕРБ в сектора пред местните жители.