Цветанов: Без коалиция с БСП и ДПС!
Цветанов: Без коалиция с БСП и ДПС! / снимкa: Дарик - Стара Загора

Пълно мнозинство на ГЕРБ и  самостоятелно управление, което ще ни позволи да поемем цялата политическа отговорност, това трябва да стане факт след изборите, категоричен е председателят на партията Цветан Цветанов. Според него всеки българин трябва да упражни правото си на глас, за да не се допусне отново управление на БСП и ДПС.

 

Според Цветанов мечтата на днешните управляващи е ниска избирателна активност. "С финансовия ресурс, който имат те ще могат да си купят достатъчно гласове, които ще им позволят да влязат и да задържат това управление, което е пагубно за страната ни".

 

Най-добрият вариант за ГЕРБ са избори две в едно, "защото ще икономисат финансов ресурс от 20-25 милиона лева на българския данъкоплатец. Когато гласуваме две в едно ние можем да повишим избирателната активност", допълни Цветанов.

 

Политическото решение на ГЕРБ изключва коалиция с БСП и ДПС, "защото това са партиите, които доведоха страната ни до това състояние. Това, което обещаваме, е че ще водим активен диалог с всички партии в бъдещия парламент", допълни председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

 

Утре той заминава  за Гърция в състава на делегация, по покана на партия „Нова демокрация”. В Атина ще разгледаме проблемите на регионалното сътрудничество при транспортните коридори Златоград и Рудозем, както и въпроси, свързани със сигурността, обобщи Цветанов.