Цветан Цветанов ще участва в спортен риболов край Долна Оряховица
Цветан Цветанов ще участва в спортен риболов край Долна Оряховица / снимкa: DarikNews

Продължават срещите на председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и във Великотърновско. В 10.00 часа той ще участва в спортен риболов край Долна Оряховица, в 11.30 ще подпише споразумение с представители на Съюза на репресираните в предизборния щаб на ГЕРБ, в 18.00 часа ще се включи в предизборен концерт на ГЕРБ в Златарица, а в 19.30 часа ще посети Марянския манастир в община Елена. В село Константин ГЕРБ организира концерт на Веселин Маринов.

Цветанов ще представи  кандидатите за депутати на ГЕРБ за област Стара Загора на предизборен митинг-концерт от 20.00 часа на площада пред общината в града.

От 10.00 часа ГЕРБ-Бургас организира шествие по случай Деня на транспортния работник. То ще започне от паркинга на хотел "Драма" и ще завърши в квартал "Ветрен".

От 19.00 часа Влади Въргала ще бъде водещ на концерта на ГЕРБ в бургаския комплекс „Меден рудник". Събитието ще се състои в непосредствена близост до строежа на храмовия комплекс „Св. Николай Чудотворец". По време на концерта жителите на „Меден рудник" ще имат възможност са се срещнат с мажоритарния кандидат и водач на пропорционалната листа на ГЕРБ-Бургас Божидар Димитров.

От 11 часа ГЕРБ ще представи приоритетите си в сферите на здравеопазване и социална политика в Перник в офиса на партията на улица "Найчо Цанов" № 4.

От 13.30 часа в Колежа по икономика в Благоевград ще бъде представена икономическата програма на ГЕРБ пред бизнеса от града. Гост-лектор ще бъде Росен Плевнелиев - експерт в Комисията по икономика и финанси на ГЕРБ.

От 18:00 часа в салона на читалището в  Троян ще се проведе  предизборна среща на симпатизантите на ГЕРБ с кандидатите за народни представители от Ловешка област.

Предизборна среща-дискусия, свързана с програмата на ГЕРБ по въпросите на земеделието, околната среда, водите и еврофондовете ще се проведе от 15.00 часа в Дома на учителя в Силистра.

От 11.00 часа в залата на Търговско-промишлената палата в Шумен ще се състои представяне на програмата на ГЕРБ в секторите  земеделие и гори, околна среда,  води и еврофондове пред специалисти от Шуменска област.

На предизборен митинг-концерт ГЕРБ ще представи кандидатите си за габровски многомандатен избирателен район. Той ще се състои на площад Възраждане от 20.00 часа и в него ще вземат участие Део, Влади Въргала и звездите от Мюзик Айдъл.