Борисов и Цветанов представят кандидатите си в София
Борисов и Цветанов представят кандидатите си в София / cнимкa: Sofia Photo Agency

От 19.00 часа ГЕРБ организира предизборен митинг-концерт в градинката пред езерото Ариана, където Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще представят кандидатите за народни представители на партията от София. В концерта ще вземат участие звездите от Мюзик Айдъл, Д 2, Любо, Теди Кацарова и Вики от Мастило.

ГЕРБ организира и в Пловдив концерт с участието на попфолк-примата Преслава, Ансамбъл "Тракия" и "Замунда Банана Бенд" от 19.30 часа на площад "Централен".

Официално подписване на национално рамково споразумение между ГЕРБ и организации от туристическия бранш  ще се състои от 11.00 часа във Велико Търново. От страна на ГЕРБ ще участва Цветан Цветанов, мажоритарен кандидат от 4-ти великотърновски МИР. Церемонията ще се състои до галерия "Борис Денев", на паметник Асеневци. След нея, в Грандхотел "Велико Търново", експертите на  ГЕРБ Иво Маринов и д-р Тодор Чобанов ще представят акценти от секторните политики на партията в областта на туризма и на културата и културно-историческото наследство. 

Цветан Цветанов днес ще вземе участие и в крос, организиран от местната структура на ГЕРБ и ще тича редом с националната шампионка на 3000 м с препятствия от 2008 г. Яна Стойкова, като ще пробягат 6-километрово разстояние от Петропавловския манастир до местността Ксилифор, като стартът ще бъде даден в 16.00 часа.

ГЕРБ ще представи икономическата си програма в Разград от 19.30 часа в конферентната зала на хотелски комплекс ЛЕС.

ГЕРБ ще представи програмата си в областта на туризма в Габрово от 16.00 часа  в зала „Дружба" на хотел Балкан.

ГЕРБ ще представи програмата си в областта на здравеопазването и социалната политика в Силистра от 17.30 часа в конферетната зала на комплекс „Хумбата" в Силистра.

Ръководството на ГЕРБ в Пловдив организира среща- разговор с експерти, разработили програмата на партията от 18.00 часа в парк-хотел "Империал" в Пловдив.