Зона за дома посреща клиентите в нов M-Тел магазин
Зона за дома посреща клиентите в нов M-Тел магазин / netinfo

Днес се състоя премиерата на новия М-Тел магазин с уникален дизайн в най-големия търговски център на Балканския полуостров - Сердика Център София. Най-голямата верига магазини за телекомуникационни услуги и продукти в България се превърна в еталон и в областта на иновационния и модерен дизайн.

В първия работен ден на магазина звезди на М-Тел от Левски, Лукойл Академик, Купа Дейвис и топ рали пилоти консултираха клиентите в избора им на иновативни телеком продукти и услуги. Първият клиент на магазина за деня стана лично главният изпълнителен директор на телекома - Андреас Майерхофер, който закупи от рали пилота Илия Царски най-новия смарт телефон от семейството на HTC - HTC Legend.

Някои от посетителите бяха обслужени от тенис звездата Цветан Михов, баскетболиста на Лукойл Академик Тодор Стойков, футболистите на Левски Дарко Тасевски и Иван Цачев, както и от рали пилота Ясен Попов.

Зона за дома посреща клиентите в нов MТел магазин
netinfo

Новото в интериора на магазина е по-удобният и лесен достъп на клиента до пълната гама от продукти и услуги - те могат да бъдат изпробвани в момента на избор. Нововъведение, което ще улесни и превърне избора на продукт или услуга за всекидневието в удоволствие, е и Зоната за дома. В нея по удобен и достъпен начин са представени всички продукти и услуги на М-Тел, предназначени за дома и осигуряващи комфорта, бързината и надежността на високите технологии: Box услугите за домашен телефон от М-Тел; интернет, който може да ползвате и вкъщи на лаптоп от портфолиото на М-Тел; дигиталната телевизия QUARTO; услугата за повече сигурност в дома - Mobile Eye; иновационното решение за дистанционен достъп до дома - M-Tel KEYCONTROL.

Над 3000 са подаръците за първите клиенти, посетили магазина до края на месец март. Промоцията включва 15 лаптопа, 30 телефона, 300 карти Prima и 3000 други брандирани подаръци и аксесоари за мобилен телефон. В рамките й всеки клиент на магазина ще получи скреч карта, в която е закодиран неговият късмет.