Обуйте шарени чорапи, направете снимка със чорапите или видео в което казвате: „Аз приемам хората със Синдром на Даун“
Фондация "Живот със Синдром на Даун" за пета поредна година предизвиква с един много различен и специален видеоклип обществото да обуе шарени чорапи на 21-ви март. Тогава е международния ден на хората със синдром на Даун и всички по цял свят обуват шарени чорапи в знак на подкрепа. Важно е да покажем, че светът е шарен, цветен и различен, но всички имаме нужда от едно и също - любов, разбиране, добро отношение, социални контакти, живот сред останалите. В този видеоклип за първи път участват 21 семейства с деца със синдром на Даун. Те споделят успехите, усмивките и любовта на децата си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В коментар напишете, кой номер рисунка ви харесва най много !!! 1,2,3, или 4 изберете само една.💗 След 24 часа ще спре гласуването и ще видите в следващото видео какво ще се случи с нея 😍 Тати Краси ги нарисува, а всеки от четирима ни участва в оцветяването на всяка една. Помогнете ни да изберем една! Кой номер ви харесва най-много??? 💗 #Животсъссиндромнадаун #ШарениЧорапи #рисунка #синдромнадаун #drawing #colored #lifewithdownsyndrome #pictures #card #socks ❤️❤️❤️❤️Which number do you like?❤️❤️❤️❤️

A post shared by Живот със Синдром на Даун (@lifewithdownsyndrome) on


Предизвикателството ни към всички хора е следното: 

1. Обуйте шарени чорапи на 21-ви Март!

2. Направете снимка с чорапите или видео в което казвате "Аз приемам хората със Синдром на Даун"

3. Споделете снимката във Фейсбук или Инстаграм, като ни отбележете с хаштаг #животсъссиндромнадаун и тагнете профилът ни, в инстаграм: lifewithdownsyndrome или фейсбук: Живот със Синдром на Даун.

4. Предизвикайте приятели да направят същото под снимката или видеото.