Алекс Раева, Ненчо Балабанов и Мария Игнатова също ще бъдат част от звездния каст на поредицата, която започва през януари 2018 по NOVA
Снимките на най-новия полицейски комедиен сериал на NOVA текат с пълна сила на различни локации. Поредицата дава обещание за много забавни моменти и абсурдни ситуации, в които ще попаднат главните герои. Продуцентът Магърдич Халваджиян се включи в "На кафе" с любопитни детайли от най-популярното заведение в сериала, чийто собственик е героинята на Милица Гладнишка.

"Не знам да има толкова много звезди в друг сериал, a все още не сме издали всички на зрителите. Героите на сериала са добре познати и са се доказали през годините като страхотни професионалисти. Публиката много ги харесва и обича, и сега ще ги види в нова светлина", разкри Маги.

За първи път на едно място в полицейска комедия ще гледаме някои от най-популярните и обичани български комедийни актьори, сред които са Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка. Мария Игнатова, Ненчо Балабанов и Алекс Раева също ще бъдат сред лицата, които участват в сериала. Заедно с утвърдените звезди ще изгреят и нови обещаващи таланти, какъвто е Кристиан Милатинов. Поредицата е със специалното участие на емблематичния тандем Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков.

Герасим Георгиев  Геро
netinfo

"Чисто като темперамент героинята ми е по-експанзивна от мен - през цялото време тя е в бойна готовност. Царицата вкъщи, дори тартор. Много се радвам, че си партнирам с Геро и се надявам зрителите да се забавляват на нашите ситуации така, както и ние", сподели с усмивка обичаната българска актриса Стефания Колева, която влиза в ролята на съпругата на Геро.

Първата полицейска комедия у нас "Полицаите от края на града" започва през януари с обещанието за много забавление за цялото семейство. Това е поредната родна продукция, с която NOVA затвърждава подкрепата си за българските филми и амбицията да продължи да въвежда и развива нови за страната формати.