Нова Броудкастинг Груп е копродуцент, а филмът ще се разпространява в киносалоните у нас благодарение на "Лента"
Трейлърът на новия български филм Вездесъщият” тръгва по кината от днес. Това е поредната лентата, с която Нова Броудкастинг Груп затвърждава подкрепата си на качествени български кино и телевизионни продукции на всички платформи. Слоганът в рекламната кампания и трейлъра е изречението “Дори една истина в повече може да те убие”, а в основата на “Вездесъщият” стои темата за тайното и явно видеонаблюдение и границите на личното пространство в съвременния свят. Сюжетът е доста провокативен, а феновете на българското кино ще имат възможността да гледат лентата от 13 октомври благодарение на „Лента” и Мирамар Филм.

Главният герой във филма Емил Борилов - писател и собственик на рекламна агенция, постепенно се увлича да следи хората около себе си със скрити камери. За него всичко започва като невинно хоби – малките тайни на хората наоколо искрено го забавляват. Но неусетно Емил влиза в ролята на вездесъщ регулатор на чужди съдби. Той осъзнава, че дори една истина в повече може да убие, а десетките тайни, които е научил, се превръщат в заплаха както за него самия, така и за близките му.

Българският филм "Вездесъщият" обещава провокативен сюжет

Игралният дебют на Илиян Джевелеков LOVE.NET става абсолютен бокс офис хит през 2011 г. с над 210 хиляди зрители и който остава един от най-касовите български филми до момента. Той стои и зад новата българска лента „Вездесъщият”, заедно с основния екип, работил по LOVE.NET. Нова Броудкастинг Груп за втори път си партнира с продуцентската компания Мирамар Филм, която е известна още с филма „ДЗИФТ”, както и множество успешни анимации и престижни реклами.

В главната роля влиза актьорът от Народия Театър Велислав Павлов, който е известен още с ролята си в сериала на NOVA “Отплата”. Участвал е и в десетки чуждестранни филми, а героят му във „Вездесъщият” се забърква в любовен триъгълник с две жени, изиграни от Теодора Духовникова и младата изгряваща звезда Весела Бабинова. Участват още Тони Минасян, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на “Вездесъщият”.

Нова
netinfo