Топ експертите Ива Русинова и Георги Нончев ще разкриват тайните на автомобилите във Vbox7.com
Чудите се каква кола да си купите? Колебаете се между няколко марки и модели, но ви е трудно да решите? На помощ идват Ива Русинова и Георги Нончев - новите водещи на уеб поредица „Автобанда”, която се завръщат със своя втори сезон във Vbox7.com.

След огромния успех на първия сезон, новите епизоди на автомобилната уеб поредица обещават да бъдат още по-интересни и вълнуващи. С бензин в кръвта един срещу друг ще се изправят атрактивните водещи Ива Русинова и Георги Нончев. Топ експертите на нови, употребявани, луксозни и спортни возила ще представят 10 коли, по 2 от клас, като ще дадат полезни съвети за предимствата и недостатъците на най-популярните автомобили у нас.

Със своя сериозен опит като дрифт пилот, Ива Русинова може да постави в джоба си всеки един мъж шофьор. Атрактивната дама е само на 27 г., но вече мечтае да покори и планинските рали състезания. Преди година грабва бронза по време на състезанието Осогово, а сега влиза в ново амплоа, за да помогне със съвети в търсенето на автомобил на потребителите на Vbox7.com.

Ива Русинова
NOVA

Другият водещ на поредицата „Автобанда” - Георги Нончев, е собственик на автосервиз, чиято страст са автомобилите. Забавен и с познания, той поднася умело и интересно информацията за любимите си возила. Изберете най-подходящия автомобил за вас с помощта на съветите от „Автобанда”.

Георги Нончев
NOVA

Нови епизоди на уеб поредицата можете да следите всеки вторник във Vbox7.com.