Новозеландската комедийна поредица стартира с първи епизод във Vbox7.com
Свеж хумор, атрактивни героини и интересен сюжет ще предложи на феновете на уеб продукции премиерният за България сериал „Опасни секс игри“. Новозеландската комедийна поредица разкрива препятствията пред група приятелки в опита им да открият любовта, докато се справят с ежедневните си триумфи и падения. Дебютният епизод можете да гледате във Vbox7.com .

Опасни секс игри
NOVA

В първата серия на „Опасни секс игри“ потребителите на Vbox7.com се запознават с четири приятелки – истински модерни жени, които се лутат в опит да намерят себе си, напиват се и правят неща, с които никой не би се гордял. Алис има проблеми в комуникацията с мъжете. Вики знае твърде много и използва уменията си за своя облага при всеки удобен случай. Зоуи е майстор в свалките и още по-добра в това да държи чувствата далеч. А Грейс е убедена, че всичко трябва да бъде оставено на волята на вселената с изключение на избора ѝ на пица. Какво се случва, когато една от тях преживява тежка раздяла, гледайте в първия епизод на комедийния сериал във Vbox7.com.

Опасни секс игри
NOVA

В ролята на невинната и комично трагична Алис влиза Холи Шърви, която печели признание за най-добра актриса в Portugal Film Festival 2017 и NZ Web Fest 2017. В образа на доминиращата Вики е Луси Хеър, а Джес Холи Бейтс играе ведрата и спокойна Грейс. Компания им прави Джес Сайър като нервната и своенравна Зоуи. Сериалът е сред най-номинираните световни уеб продукции и е печелил награди във фестивали в цял свят, сред които Sicily Webfest 2017 и Los Angeles Cinefest.

„Опасни секс игри“ е освежаващо точен портрет на жените, които правят истински женски неща и тяхната ежедневна борба да намерят любовта.

Не пропускайте първия епизод във Vbox7.com.

Гледайте премиерния за България уеб сериал „Опасни секс игри“ всеки понеделник във Vbox7.com.