Васил Андонов-Васето, Дилян Калчев, Иван Иванов-Vanski, и Боби от Murda Boyz ще се превъплътят в мъжките роли
Съвсем скоро предстои стартът на новата тийн драма „Аз съм Изи“, ексклузивно във Vbox7.com. Вече е онлайн и първият тийзър на сериала, който можете да видите тук .

Сериалът ще навлезе в живота на едно от най-популярните и обичани момичета в училище, което неволно е въвлечено във война, за която не е подготвено.

Кастът на най-новия проект на продуцентската компания 7Talents - „Аз съм Изи“, е изпълнен с известни родни любимци. В женските роли влизат инфлуенсърите Симона Милушева (в ролята на Изи), Мари Константин (в ролята на Радина) и популярната певица Дара Екимова (в ролята на Криста). В мъжките роли ще се превъплътят Дилиян Калчев, Васил Андонов-Васето,, Иван Иванов-Vanski и Боби от Murda Boyz.

Актьорът и модел Дилян Калчев влиза в главната мъжка роля, тази на Явор, и споделя, че усеща образа много близък до себе си. Той завършва образованието си в Англия, а в момента работи като репортер в сутрешния блок на NOVA – „Здравей, България“.

Дилян Калчев
NOVA

Познат на зрителите от хитовия уеб сериал „Следвай ме“, Васил Андонов-Васето се впуска в поредното ново приключение – тийн драмата „Аз съм Изи“, където изпълнява ролята на Владо. Успешният актьор, геймър и инфлуенсър Васето видимо съчетава в себе си няколко таланта и не се спира пред нищо.

Васил Андонов
NOVA

В ролята на Миро, много близък приятел на Изи, ще видим музикалния изпълнител Иван Иванов – Vanski. Той има безспорен талант и може да се похвали със сериозни музикални постижения. През 2011 година представя страната ни на детската Евровизия и се класира на 8-о място, а няколко години по-късно издава и дебютния си сингъл.

Боби - известен на аудиторията като част от рап групата Murda Boyz, a в сериала ще изиграе себе си. Той се занимава с музика като продуцент и изпълнител от 6 години, а уеб драмата „Аз съм Изи“ е страхотно предизвикателство, с което иска да покаже своя талант пред камера.

Боби
NOVA


„Аз съм Изи“ ще проследи борбата на едно дискредитирано момиче, изпитанията и трудностите през които трябва да премине, за да възстанови уважението на приятелите и учителите си. Ще успее ли Изи да възвърне репутацията си на най-обичаното момиче в училище? Не пропускайте да разберете в най-новия уеб сериал „Аз съм Изи“, скоро във Vbox7.com