Иван Тишев влиза в роля, в която никога не сме го виждали досега
Новият комедиен уеб сериал на 7Talents „Убий професора“ завладява зрителите във Vbox7. Форматът проследява историята на група младежи, които случайно се оказват по едно и също време в празната сграда на университета, в който учат.

Кастингът за комедийния уеб сериал е истински фурор, който събира на едно място звезди като тийн идола Иван Тишев (актьор и музикант, участвал в първия БГ уеб сериал „Не така, брат“ и мистъри уеб сериала „Килерът“), Доби Тафкова (актриса, модел, инфлуенсър и супер звезда от най-обсъжданото уеб реалити за 2018 г. – Instaqueen , с близо 60 хлд. последователя в социалните мрежи, актрисата Анелия Мангърова и Георги Димитров (режисьор на хитовия уеб сериал „Следвай ме“), който влиза в ново амплоа и този път застава пред камерата.

Иван Тишев
NOVA

Всичко започва, когато четиримата герои – Филип (Иван Тишев), Тереза или още позната като Ийзи (Анелия Мангърова), Албена (Доби Тафкова) и Къци (Георги Димитров) се запознават по абсурден начин. Независимо от различията си, те незабавно се превръщат в група с обща цел – отмъщението.

Доби Тафкова
NOVA

Всеки от тях има своята причина да мрази професора и да иска да му даде урок, но с какво точно е заслужил той тази омраза?

Анелия
NOVA

И наистина ли целта оправдава средствата…дори и абсурдните такива?

Георги Димитров
БТА

Отговорите разкриват любимите звезди във Vbox7. Може да следите „Убий професора“ всяка сряда във Vbox7