Най-малкият съквартирант в апартамента - Методи, нарушава спокойствието на всички, заради бийтбокс репетициите си
Спокойствието и тишината невинаги царят в „Апартамент 404“, особено когато под един покрив живеят две двойки, ерген и млад рапър. Малкият брат на Лили – Методи, който е рапър, е поставен в сложна ситуация заради отсъствието на главния бийтбоксър от неговата рап група. Затова Методи, известен с артистичния си псевдоним Meto G, е избран да го замести. Това обаче не е лесна задача, защото той трябва да репетира денонощно, за да се представи добре.

Методи
netinfo

Въпреки уверенията на Лили, че тази страст ще премине бързо, нещата стават непоносими. Методи се упражнява постоянно, но това смущава спокойствието и съня на обитателите на „Апартамент 404“. Какво ще се случи, когато тяхното търпение се изчерпа? Разберете в новия епизод на уеб сериала

Апартамент 404
netinfo

След дългите безсънни нощи сестрата на Методи предлага на съквартирантите да променят коренно стратегията си и да бъдат позитивно настроени към новата страст на брат й. Те решават да го поощрят и похвалят за постигнатия резултат, което кара тийнейджъра да се почувства завършен бийтбоксър. Но дали това ще успокои духовете в къщата?

Ще се възстанови ли спокойствието в „Апартамент 404“ или ще бъде нарушено от новата страст на младежа, разберете в най-новия епизод на уеб комедията във Vbox7.com.

Гледайте „Апартамент 404“ във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала.