Мирослава Иванова и Лора Крумова
Мирослава Иванова и Лора Крумова / netinfo
Тази събота, 9 септември сутрешният блок на NOVA през уикенда - “Събуди се”, се завръща в обичайното си време от 8.00 до 11.00 ч., но в нов формат, за да отговори на очакванията на зрителите за актуална информация и интересна публицистика. 

“Събуди се” доказа, че е предпочитаното предаване на активните зрители през почивните дни и през лятото. В сутрешните часове през уикенда в периода 30 май – 31 август 2017 "Събуди се" привлича над 25% от активната аудитория на възраст 18-49, като регистрира преднина от 54% в аудиторен дял сред посочените зрители в сравнение с конкурентното предаване на bTV по същото време според данните на Нилсен Адмосфер България.

Мирослава Иванова
netinfo

В събота сутрин Мирослава Иванова отново ще прави оценка на отминалата седмица, а в неделя  ще се събуждаме с Лора Крумова и различния поглед към актуалните събития.
 
Екипът на Лора ще продължава да разказва историите, които вълнуват в сутрешните часове на уикенда, а репортерите на “Събуди се”, както досега, ще следят горещите теми в събота и неделя.

“Започваме новия сезон с нова енергия. През годините “Събуди се” доказа, че е предпочитаният сутрешен блок през почивните дни и мога само да благодаря на зрителите на NOVA за доверието.  Вярвам, че заедно сме № 1 и знам, че с Лора и екипа ѝ отборът ни става още по-успешен”, споделя  Мирослава Иванова. 

Лора Крумова
netinfo


“Аз и екипа се присъединяваме към "Събуди се" и продължаваме с още теми и интересни гости”, допълва Лора Крумова.

Не пропускайте най-актуалните лица и събития с Мирослава Иванова и Лора Крумова в “Събуди се” в събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.