Стоян отново попада в безумна ситуация – чуди се как да вземе изпит без да го скъсат
Студентският живот на култовия съквартирант Стоян от „Апартамент 404“ е на път да приключи. Нелепа среща между него и един от професорите в университета ще създаде сериозно главоболие на младото момче. След като се сблъсква в неподходяща ситуация с професор Стаматов - един от преподавателите, който къса всички студенти, Стоян е убеден, че тригодишното следване за него ще потъне дълбоко в небитието. Какво ще направи Стоян, за да се спаси от тази участ? Разберете в новия епизод на „Апартамент 404“

Апартамент 404
netinfo

Съквартирантите от студентската уеб комедия отново ще се обединят, за да намерят изход от нелепия развой на събитията и за да помогнат на Стоян. Както винаги съветите, които той получава от приятелите си, са изключително разнообразни – като например да се яви на изпит при професора дегизиран, за да не може да го познае.

Апартамент 404
netinfo

Дали Антон ще успее да вземе своя изпит при професор Стаматов и дали този път съветите на съквартирантите му ще се окажат наистина добри? Разберете от най-новия епизод на сериала първо във Vbox7.com.

Днес от 18:00 часа двама от любимите герои от „Апартамент 404“, Ванеса Георгиева (Ванеса) и Галин Найденов (Антон) ще направят специална среща със своите фенове във Facebook страницата на сериала. Те ще участват в лайв чат във Facebook, а всеки желаещ може да се включи онлайн и да зададе въпрос на любимите си герои.

Следете сериала във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за „Апартамент 404“ може да откриете във Facebook страницата на поредицата.