Стартира петото издание на кампанията Избери, за да помогнеш
Стартира петото издание на кампанията Избери, за да помогнеш / netinfo

Днес се обявява началото на петата поредна дарителска кампания "Избери, за да помогнеш", която подпомага обществено значими здравни, социални, културни и екокаузи. Тази година в кампанията на „Райфайзенбанк" са включени проекти в помощ на хора с множествена склероза, на новородени с увреждания, на деца и юноши, преживели насилие, на възрастни и болни хора. Инициативата ще подпомогне и проект за почистване на крайбрежната ивица на река Дунав.

Очаква се близо 3000 служители в групата "Райфайзен" в страната да подкрепят тазгодишното издание на кампанията със свои лични дарения.

Освен първоначално предложените проекти, служителите ще могат да правят и свои предложения за каузи, които също да бъдат включени в "Избери, за да помогнеш 2013". Всички останали, желаещи да дарят, могат да го направят, както чрез SMS, така и директно по сметка на определен дарителски проект, а също и онлайн.

Повече информация за кампанията може да намерите на интернет страницата й www.izberi.rbb.bg.


За изминалите си четири издания "Избери, за да помогнеш", която се осъществява с медийното партньорство на Дарик, е подкрепила повече от 100 проекта с близо 1,5 млн. лева в помощ на болни деца, възрастни хора, както и хора в неравностойно положение.