Солистка на „Арабеск учи на йога и пилатес
Солистка на „Арабеск учи на йога и пилатес / снимки: Pretty Dance Hall

Солистката на „Арабеск" Константина Ханджиева ще преподава пилатес и йога. Тя е едно от новите топ лица, които се присъединиха към екипа на динамично развиващата се зала за танци Pretty Dance Hall. Професионалната балерина е амбицирана да разкрие на всички желаещи тайните на двата метода, които развиват гъвкавостта на тялото, укрепват и тонизират мускулатурата и правят фигурата по-стройна, като наред с това са най-доброто лекарство против стрес.

Константина Ханджиева е солистка на балет „Арабеск" от 1996 г. до днес. Красивата балерина е завършила „Класически балет" в Държавното хореографско училище и „Балетна педагогика" в ДМА „Панчо Владигеров". Константина е работила с едни от най-големите хореографи и педагози в света и в България - Калина Богоева, Наталия Макарова, Мила Искренова, Боряна Сечанова, Маргарита Градечлиева, Никита Долгушин, Робърт Таниън, Роджър Джефри, Лиз Лий и мн. др. 

Атрактивният  й колега от балет „Арабеск" Николай Илиев също се присъединява към екипа на залата. Той ще преподава латино-джаз. Ники е завършил Националното балетно училище, а от 2005 г. изучава Physical Theater в НАТФИЗ. Носител на златни медали от балетни състезания в Киев, Виена и Сеул. Николай Илиев е солист в „Арабеск" от 2005 г., като е имал честта да работи със световно известни хореографи като Тони Пауъл, Джудит Джеймисън, Клод Брумаршон, Юри Килиан.