Снимай клипче на GSM-a си за 24 май, спечели луксозен телефон
Снимай клипче на GSM-a си за 24 май, спечели луксозен телефон / netinfo

Снимаш ли клипчета на твоя мобилен телефон? Правиш ли zoom? Фокусираш ли правилно? Намираш ли винаги най-интересното място за снимки? Интересни ли са клипчетата ти? Искаш ли да спечелиш нов мобилен телефон, с който да правиш още по-готини клипчета?

Ако отговорът на всички тези въпроси е „да”, участвай в новото състезание „Буквите – на GSM” на Дарик радио, вестник „24 часа” и Българската национална телевизия.

Виж сега за какво става въпрос – снимай видеоклипче с дължина до 2 минути, което по някакъв начин е свързано с 24 май. Можеш да направиш интервю с учителката си по химия. Или да запишеш зевзека от училището. Може дори да подредиш в редица най-красивите си съученички (ако си момиче и четеш това – просто подреди съучениците си) и ги накарай да кажат нещо за 24 май. Направете манифестация или отворете стар буквар. Каквото се сетиш – важното е да го заснемаш с клипчето си и да го ъплоуднеш на онлайн-формата в www.zar.bg/bukvite. Цинични и нецензурни клипчета се отхвърлят автоматично.

Какво получаваш?

Освен възможността да спечелиш луксозен телефон, осигурен от М-Тел, Глобул и Вивател, ще участваш в Дарик радио, ще видиш скрийншотове от клипчето си във вестник „24 часа”, а самото клипче ще бъде излъчено по БНТ и качено във виртуалната ни галерия на www.zar.bg/bukvite

Запомни ли или да повтаряме?

ОК, приемаме, че си запомнил. Но побързай, GSM-те за награда са страхотни и свършват бързо. Само тримата най-добри нови училищни режисьори ще спечелят.