Ивайло
Ивайло / NOVA
Дали ще успеят да защитят куртките си и да си върнат уважението на своите отбори – тази вечер от 21:00 ч. по NOVA
Емоции под налягане ще изобилстват тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA. Зрителите на горещото кулинарно състезание ще видят двама от топ готвачите на шеф Виктор Ангелов обладани от амбиция, хъс за победа и неустоимо желание да докажат, че заслужават да са сред най-добрите в Hell’s Kitchen България. Провалът и на двамата в кулинарния дуел помежду им ги сгромоляса от високо и като че ли загубиха самообладание.

шеф Виктор Ангелов
NOVA

Ще успеят ли Михаела и Ивайло да защитят куртките си и да си върнат уважението на отбора или ще се поддат на паниката и страха, че са се провалили? Ще ги подкрепят ли сини и червени или ще обединят усилия в елиминирането на най-слабите звена според тях в двете кухни, които се оказват основната пречка пред успешното им отборно представяне? Отговорите на тези въпроси в новия епизод на Hell’s Kitchen България тази вечер по NOVA.

Михаела
NOVA

Топ готвачите в синята кухня болезнено ще научат урока си, че най-големият грях в Hell’s Kitchen България е разхищението на храна. Порицание от шеф Виктор Ангелов за невижданата постъпка ще разклати сериозно увереността и самочувствието на професионалистите. Възмутителната случката ще извади Ивайло от обувките и ще налее допълнително масло в огъня на напрежението. Оставането му в Hell’s Kitchen България е заложено на карта и той трябва да покаже, че може да е лидер на момчета, притежава бърз ум и реакция, както и умения по комуникация. Ще успее ли ще разберем скоро.

При червените на Михаела ще ѝ се наложи да се справя с обикновената женска сприхавост наред с необходимостта от желязна ръка, която да ръководи жените към успешното изпълнение на поръчките. Задача с повишена трудност за момичето на татко, но дали това допълнително ще я мотивира за успех или ще я стресира максимално?

Тази вечер напрежението ще е водещо в Hell’s Kitchen България, а двата отбора ще се изправени пред още по-безкомромисния шеф Виктор Ангелов. Дали сини и червени ще подкрепят Михаела и Ивайло, които ще се борят до край за своето оцеляване в кухнята или ще надделее отново разрушителното его? Кой ще си тръгне окончателно от Кухнята на Ада и кой ще вбеси трайно шеф Виктор Ангелов? Какви ще са последиците за деветимата претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева ще разберем от 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.