/ netinfo
Сватба, разкрити тайни и съдбоносни решения ще увенчаят последния двоен епизод на пети сезон
На 29 май феновете на най-успешния български медицински сериал ще видят финалния епизод на „Откраднат живот: Критична точка“ от 20:00 ч. по NOVA. Финалът ще бъде поднесен в двоен епизод, който ще представи сватба и събития, които ще доведат до нови разкрития. Булката ще бъде самата сестра Жекова, която ще се отправи към олтара, за да сбъдне мечтата си и да стане съпруга на Васко.
 
Ина ще се изправи пред най-голямото решение – дали да задържи детето на Борис и дали да продължи живота си с него. Междувременно Албена ще разкрие чувствата си към Тони, който ще се бори за живота си и трансплантация, която да промени бъдещето.

Откраднат живот Огнянова Ковачев
netinfo

„Последният епизод на пети сезон отново ще покаже неочаквани ситуации, а някои от развръзките ще се развият минути преди финала. За някои щастието ще бъде заслуженият край след изпитанията, а други ще разберат, че този момент им се е изплъзнал“, загатват от продукцията.
 
Доцент Мазов и д-р Хинова ще се озоват в критична ситуация със своето дете, която ще предреши семейното им бъдеще. Д-р Огнянова и д-р Ковачев ще трябва да решат дали имат смелостта да преодолеят страховете си или ще тръгнат в различни посоки. Данъчна измама и неподозирани роднински връзки ще преобърнат представите на лекарите в МБАЛ „Св. Кирил“.

Откраднат живот Тасев Ина
netinfo

 
"Нова Броудкастинг Груп" е подготвила още една възможност за феновете на поредицата да се потопят в историята на своите любими герои от самото ѝ начало. От 28 май, понеделник, от 14.30 ч. започва излъчването на първи сезон на “Откраднат живот“ в ефира на DIEMA FAMILY.
 
Ще открият ли героите щастието на финала на пети сезон? Какви ще бъдат неочакваните разкрития? – зрителите ще разберат на 29 май от 20:00 ч. по NOVA.