Ванеса и Стоян знаят кои са най-добрите любовни дестинации и ги разкриват в най-новия епизод на „Апартамент 404“
Какво се случва, когато в момент на слабост обещаеш на любимата си екскурзия, която съвсем не ти е по джоба? Това ще разберем в новия епизод на „Апартамент 404“ във Vbox7.com. Чувствата трябва да се поддържат, а според Ванеса романтичното пътуване за двама е най-доброто средство за това.

Стоян е принуден да спази обещанието си и да заведе красавицата на любовно пътешествие, а изборът на Ванеса за дестинация не е никак случаен – Венеция. Представата на Стоян за романтика обаче е съвсем различна… и много по-достъпна. Дали почивка сред българската природа, с цяла тълпа роднини ще бъде мечтаната екскурзия за Ванеса?

Апартамент 404
netinfo

Титлата „най-романтично място“ ще се окаже оспорвана и ще раздели апартамента на мъжки и женски лагер. За Лили Венеция е най-позитивният и зареждащ с любов град, а според Антон не е нищо особено. Бат Велко пък е на мнение, че дестинацията не е определяща, по-важно е да бъде непознато за Ванеса място. Ще се повлияят ли Стоян и любимата му от съветите на съквартирантите си и как ще успеят да задържат любовната искра помежду си, разберете в най-новия епизод на уеб комедията.

Гледайте „Апартамент 404“ във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала.