/ NOVA
Ново меню в Кухнята на Ада ще изпита уменията на топ готвачите
Реки от сълзи ще се леят тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA. Причини няма да липсват, но основно ще са в изблик на разочарование, срам, безпомощност или тотална загуба на контрол. Шеф Виктор Ангелов ще бъде безмилостен към своите готвачи и няма да допусне компромиси с новото меню в Кухнята на Ада, което ще вдигне високо летвата за сини и червени. Стари и нови конфликти ще вдигнат налягането в двете кухни и ще изострят максимално отношенията между участниците в състезанието за 100 хиляди лева. Ще видим как топ готвачите от единия отбор ще умоляват за помощ, а в другия – професионалисти с лека ръка ще я отказват. Шеф Ангелов ще търси най-високото кулинарно IQ в схватка между сини и червени, а накрая ще е ясно кой ще се изправи срещу Ивайло в битка за оцеляване в Hell’s Kitchen България.

Кухнята на Ада
NOVA

Дневното предизвикателство ще тества нивото на креативност и умението за импровизация на претендентите за голямата награда в шоуто. На сини и червени ще са нужни огромна доза въображение и висш пилотаж в кухнята, за да докажат, че правенето на салата е истинско проникновение. Ще има дежавю, звездни изпълнения, но и истинско сгромолясване с претенции. Кой ще победи в изпитанието по креативност ще разберем след броени часове по NOVA.

Кухнята на Ада
NOVA

Новото меню в Hell’s Kitchen България ще нажежи обстановката в двете кухни. Сълзи ще маскират стремежите за овладяване на положението, но дали ще са искрени в емоцията или фалшиви? Открити конфликти, стари дрязги и ожесточени сблъсъци на характери ще изобилстват в едната половина на кухнята, а в другата – виковете за помощ ще останат като глас в пустиня и само един ще рискува. Шеф Ангелов ще разчита сто процента на един от своите готвачи, но дали той ще успее да оправдае доверието му? - предстои да разберем. Ще се справят ли сини и червени с предизвикателството на новото меню и кой ще бъде следващият номиниран – гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България тази вечер от 21:00 часа.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.