/ Gulliver/Getty Images
Нанси Синатра (майка), първата от четирите съпруги на легендарния певец Франк Синатра и майка на три деца, почина на 101-годишна възраст, съобщи Би Би Си.

Нейната дъщеря с Нанси съобщи, че „тя си отиде спокойно”. „Тя беше благословията и светлината в моя живот. Ти си богиня, мамо. Благодаря ти за всичко”, написа дъщеря ѝ.

Нанси Синатра (майка) е родена като Нанси Барбато през 1917 г. и среща Франк Синатра през 1934 г. по време на ваканция в Ню Джърси. Двойката бързо се сгодява, самият Франк споделя, че е имал много афери преди да се венчаят през 1939 г.

През 1950 г. на Нанси й е разрешено да се раздели с Франк заради менталния тормоз, който той й нанасял, като това, че той винаги е прекарвал почивните дни далеч от семейството си и е имал многобройни странични връзки с други жени. Независимо от това те остават близки приятели до смъртта на певеца през 1998 г.
 

Нанси и Нанси - майка и дъщеря през 2004 г.
Gulliver/Getty Images


Нанси Синатра (майка) се омъжва повторно и живее спокоен, тих живот в Бевърли Хилс, Калифорния, отдадена на благотворителност.

Двойката има три деца - Нанси (младша), която е известна с песента си „These Boots Were Made For Walkin” и други хитове, Франк (младши), който също се е занимавал с музика и е починал през 2016 г. на 72-годишна възраст и втората им дъщеря Тина. 
БГНЕС