Пускат билетите за София Филм Фест
Пускат билетите за София Филм Фест / www.sxc.hu

От 23 февруари вече се продават билетите за София Филм Фест. 14-то издание на международния фестивал започва на 5 март с премиера на най-новия филм на Светослав Овчаров "Зад кадър".

Официалната програма приключва на 14 март със специалната гала-прожекция на "Анна Каренина" - най-новата творба на руската легенда Сергей Соловьов. Фестивалната програма има прожекции още на 1 и 4 март в Дома на киното и продължава в София до 25 март.

Промяната на икономическата ситуация е сериозен фактор, с който се съобразяват всички, но въпреки това София Филм Фест предоставя възможност на любителите на киното да си осигурят възможно най-много срещи със стойностните творби на световното кино.

Основната цена на билетите в делничните дни между 17 и 21,30 ч, както и за прожекциите в събота и неделя за всички часови пояси, е 8 лева / 6 лева e намалението за студенти, ученици, пенсионери, хора с увреждания и с ISIC/IYTC/ITIC карти.

Цената на билетите в делничните дни преди 17 ч и след 21,30 ч е 6 лева / 4 лева, като при купени над 10 билета се променя на 5 лева/ 3 лева. Тези цени са валидни за НДК - Зала 1, кино "Люмиер", Дом на Киното, кино "Одеон" и Френския институт.

Търсете билетите от 23 февруари на касите на фестивалните кина и онлайн на www.ticketplus.bg и www.eventim.bg, както и на сайта www.sofiaiff.com.

Дарик Радио е медиен партньор на София Филм Фест.