Продължава миенето на софийския център
Продължава миенето на софийския център / Sofia Photo Agency
Започналото преди седмица миене на улици в централната градска част на София продължава. Днес екипите на концесионера по чистотата ще работят в карето между улиците „Хан Крум", бул. „П. Евтимий", ул. „Ангел Кънчев" и ул. „Зъбчето", но няма да се мият ул. „Зъбчето" и ул. „Хан Крум".

На 29 юли ще се мият улиците, заключени в карето ул. „Граф Игнатиев", ул. „Леге", ул. „Дякон Игнатий" и бул. „Цар Освободител" . Същият ден улиците „Граф Игнатиев", „Леге" и бул. „Цар Освободител" няма да мият.

На 30 юли водоноските ще бъдат в карето, заключено между ул. „Граф Игнатиев", ул. „Г. С. Раковски", ул. „Дякон Игнатий" и бул. „Цар Освободител". Същият ден улиците ул. „Граф Игнатиев", ул. „Дякон Игнатий" и бул. „Цар Освободител" няма да се мият.

На 31 юли ще се мият улиците в карето между ул. „Граф Игнатиев", ул. „ Г.С. Раковски" ул. „6-ти септември" и бул. „Цар Освободител", но няма да се мият ул. „Граф Игнатиев" и бул. „Цар Освободител".

На 1 август екипите, ангажирани с измиване на централната градска част ще работят в карето ул. „Граф Игнатиев", бул. „Васил Левски" ,ул. „6-ти септември" и ул. "Гурко". Същият ден няма да се мият ул. „Граф Игнатиев" и ул. 6-ти Септември".

Измиването на уличните платна започва в 7.30 ч сутринта. Паркирането в посочените карета по време на миенето на пътните платна се забранява. Графикът за почистване ще се разлепва в районите, чиито улици подлежат на измиване.