Полицаите от края на града
Полицаите от края на града / NOVA
Калата иска да бъде баща, а Къци се оказва със скрит арт талант в новия епизод на сериала
Комисар Костов, в ролята на който е Ненчо Балабанов, поема временно управлението на РПУ Запад, заедно с инспектор Силвия Желязкова (Алекс Раева), а работата на спец екипа вече се следи под лупа. След пореден служебен гаф Пацо и хората му отново са обвинени в некадърност и има заплаха да бъдат преместени на по-спокойно място – в Рударци. Те виждат проблем, от който се нуждаят точно в този момент, за да натрият носа на Костов. Дали този път интуицията им на “топ ченгета” ще им помогне да се измъкнат от забърканата каша или ще ги подведе – предстои да видим в новия епизод на сериала в петък от 21.00 ч. по NOVA.

Полицаите от края на града
NOVA

Ненадейно инспектор Пламенов и неговите колеги стават свидетели на убийство, свързано с картина. Имат ултиматум - 72 часа да заловят убиеца. Решени са на всичко, за да разкрият канала за трафик на изкуство, те с готовност се заемат с поредния неразрешим случай. Трябва само да разменят картината срещу огромна сума пари и да заловят купувачите на местопрестъплението. Но тъй като не разполагат с оригинала решават… да го нарисуват. Къци (Алексей Кожухаров) ще покаже неподозиран талант, но това ще е само началото на поредица нови недоразумения и абсурдни ситуации, в които ще се забъркат главните действащи лица в „Полицаите от края на града”.


Калата е поставен на кръстопът не само в професионален план, но и в личния си живот. Освен пристрастен към бившата си жена се оказва пристрастен и към антидепресанти, дори обмисля да напусне полицията. В опит да помогнат на приятеля си, Пацо и Крис решават да му подадат ръка и да заживеят… като едно семейство. Докъде обаче може да стигне това желание на Калата да има свое семейство, да бъде баща и какви рискове крие това негово влечение за околните – предстои да разберем съвсем скоро.

Калата
NOVA

"Полицаите от края на града” продължава с нова порция комични ситуации и много позитивни емоции този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.