Подменят оборудването в помпена станция Доброславци
Подменят оборудването в помпена станция Доброславци / netinfo

Софийска вода” ще подмени оборудването в помпена станция Доброславци. Във връзка с извършването на монтажните дейности на 2 юни (понеделник) се налага временно прекъсване на водоподаването от 9.00 до 18.00 часа в село Балша и село Доброславци. При продължителност на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на площадите в двете села.

На 3 юни (вторник) във връзка с извършването на ремонтни дейности временно ще бъде прекъснато водоподаването от 10.00 до 22.00 часа в кв. Суходол и от 9.00 до 21.00 часа в карето: бул. Александър Стамболийски, ул. Брегалница, бул. Тодор Александров, ул. Инж. Иван Иванов. При продължителност на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски до кметството в кв. Суходол и на ул. Одрин на кръстовището с бул. Александър Стамболийски.

Софийска вода” АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.