Плащаме на  „Софийска вода”  и с дебитна и кредитна карта
Плащаме на „Софийска вода” и с дебитна и кредитна карта / netinfo
От днес клиентите на „Софийска вода” имат възможност да плащат сметките си за вода чрез дебитна и кредитна карта в центровете за услуги на дружеството.

Във всеки от деветте офиса за клиенти на компанията са поставени ПОС терминали, за да могат гражданите да използват своите електронни карти за погасяване на задълженията си, без да се налага да разполагат с пари в брой.

Работното време на центровете е всеки делничен ден от 8.00 до 19.00 часа, само офисите в „Младост” 4 и „Зона Б-5” са отворени за клиенти до 18.00 часа. В събота от 9.00 до 14.00 часа столичани могат да посетят центровете в „Младост” 1, „Красно село”, „Надежда” 1, „Сухата река”, „Люлин” 5 и „Зона Б-5”.

Всеки месец около 20 000 човека посещават центровете за услуги на „Софийска вода”, за да платят сметките си за вода, да използват или да заявят услугите, предлагани от дружеството.

Повече информация за адресите на офисите и начините на плащане клиентите могат да намерят на сайта на компанията: www.sofiyskavoda.bg или в Телефонния център на 812 21 21.