Тихомиров последен се раздели с Кухнята на Ада завинаги. Тази вечер от 21:00 часа по NOVA ще гледаме грандиозният финал на най-горещото кулинарно шоу в ефира
Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на последната епична битка между големите финалисти във втория сезон на Hell’s Kitchen България. „Отличникът“ Никола ще се изправи срещу „бунтарката“ Чилева в последния кулинарен двубой, в който победител може да бъде само един. Всеки един от тях имаше доста спечелени битки срещу другия в трите месеца на изпитания, неуморен труд в Кухнята на Ада, изолация от близките и време, в което и всеки един от 18-те участника трябваше да се доказва пред шеф Виктор Ангелов като топ готвач и отличен лидер, който не се огъва пред трудности и стрес в кухнята. Кой обаче ще спечели войната тази вечер и ще грабне наградата от 100 хиляди лева, заедно с договор в един от четирите ресторанта на шеф Виктор Ангелов ще разберем след броени часове в ефира на NOVA.

Последният, който напусна кораба на Hell’s Kitchen само на крачка от финала беше Тихомиров. „Благодаря за усилията, които положи. Ти държа летвата високо още от първия си ден в Кухнята на Ада“, с тези думи шеф Виктор Ангелов се раздели завинаги с третия финалист в Hell’s Kitchen. След напускането си Тихомиров сподели, че безспорно е научил много от шеф Ангелов, но най-важното е било посланието „никога да не се предава и да не прави неужни компросиси“. На въпроса кое му е било най-трудното в Кухнята на Ада той отговаря: „Ежедневната борба, първо със себе си и след това с всички участници“.

В последния епизод от втория сезон на Hell’s Kitchen България тази вечер зрителите на NOVA ще видят как Чилева и Никола ще покажат изключителни готварски умения и хъс за победа. Двамата ще готвят първите си авторски менюта и ще организират кухните си с готвачи, които сами ще изберат и обучат за решаващата финална резервация. Ще бъде изключително важно гостите на пълния ресторант на Hell’s Kitchen да останат доволни от храната, тъй като шеф Ангелов ще вземе предвид и тяхното мнение преди окончателното си решения кой да грабне титлата „най-добър професионален готвач на България“ за 2019 г.

Както винаги ВИП гостите на ресторанта ще нажежат допълнително обстановката, а може да има и специални поръчки.

гости
NOVA

На последната резервация в Hell’s Kitchen ще присъстват изключителните Катя и Здравко от дует Ритон, телевизионният водещ Драго Драганов и приятели, Наум Шопов от сериала „Отраднат живот“ и неговата приятелка, както и семейството на доктор Енчев.

гости
NOVA

Какво още може да очакваме във финалния епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA можете да разберете и от самия шеф Ангелов в интервюто му за „Здравей България“ тук.

гости
NOVA

Кой ще спечели голямата награда Чилева или Никола и ще стане шампион в Кухнята на Ада ще разберем тази вечер от 21:00 по NOVA.

Ето кои са колоритните участници в новия сезон на Hell’s Kitchen (СНИМКИ)

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOV