карта виза
карта виза / netinfo
За повечето градски жители по-късите дни през зимата често означават по-ранно лягане, по-дълъг сън, повече време за път в трафика, по-малко време да се свърши същата работа на работното място, а това генерира повече стрес, разваля диетата, пречи на тренировките и води до загуба на фитнес форма, потиснато настроение и в крайна сметка до по-слаба работоспособност и намалена производителност. Всичко това се преодолява по-леко, ако се оптимизира ежедневието така, че активният начин на живот да се запази, без това да пречи на личната и професионалната заетост.

Колко му е да плувате един-два пъти в седмицата? Вместо да си изготвяте план за работа със специфични мускули, плуването ще работи за укрепване на цялото ви тяло – от извайване на гърба, тонизиране на ръцете, до здравословна загуба на тегло. Всичко, от което се нуждаете са бански, шапка и очила.

топъл басейн
netinfo

Или да пробвате зумба? Това е ултрамодерна тенденция във фитнес движението по света: смес от аеробни упражнения и танцови движения. Комбинацията от тези два фактора прави зумбата толкова популярен спорт за градските хора, включително и у нас. Любопитен факт е, че в първоначалния вариант на зумба са включени елементи на латино танци, но с течение на времето те са заменени от движенията на предимно други танцови стилове. Зумбата е енергизиращ и позитивен спорт, който дава добро настроение и жизненост за дълго време.

Искате жилаво и стегнато тяло? То тогава опцията за вас е пилатес – система от физически упражнения, която помага да се горят калории и същевременно дава тонус и укрепва тялото. Този спорт е отличен начин за подобряване на стойката, гъвкавостта, кръвообращението и равновесието. Според много специалисти този спорт спомага за трайното премахване на болките в гърба, кръста, врата и раменете, което го прави идеален за работещите бизнес хора в София.

От тази зима до края на 2017 г., спортувайте и релаксирайте, като се възползвате от 10% отстъпка от всички абонаментни и комбинирани карти за фитнес, басейн и релакс зона в комплекс INERGY Fitness & SPA, който предлага всички съвременни удобства за активна тренировка и възстановяваща почивка. Центърът разполага с голям закрит плувен басейн с естествена светлина. Адресът е ж.к. Борово, ул. Солун 59, а повече информация за преференциите, които дават картите Visa Premium можете да откриете на https://www.visabg.com.
.