Новото студио на „На кафе“  разцъфва в „Шаби шик“ стил
Новото студио на „На кафе“ разцъфва в „Шаби шик“ стил / Нова тв

Ново начало, в ново студио и с нов стил обещават продуцентите на предаването

Най-обичаното женско предаване се преобразява изцяло и кани зрителите в своя нов и изключително уютен дом да пият заедно кафето си „с шик" от понеделник в 9.30 ч.

Създателката на концепцията на новото студио на „На кафе" е известната стилистка Кремена Халваджиян. Вярна на своя стил, непрекъснато да търси, да променя и да прави всичко, което ни заобикаля красиво, тя отново е уловила модерната тенденция - светът се връща назад във времето, за да търси вдъхновение, красота и романтика, които да пресъздаде в съвременния свят, като добави уникалния почерк на автора и ги обгради с много уют.

Новият стил на студиото е издържан в женския и одухотворен стил от началото на XX век, а именно „Шаби шик" (британски оксиморон за износен шик), отличаващ се с хармония, романтика и топъл уют, изцяло отразяващ душевността на Гала и нейния екип.

Любимото женско предаване на българките отново е уловило духа на времето в нас, търсейки хармония в забързания ритъм на битието. И новите декори, и обновената концепция са отговор на съвременните потребности на българката за повече уют и нежност в динамиката на ежедневието.

Още в понеделник, 31 август, точно в 9.30 ч. зрителите на „На кафе" ще могат сами да вкусят новия стил и цялостната промяна с чаша ароматно кафе в ръка.

Как е претворен стилът „Шаби шик" в студиото и какви изненади още е подготвил екипът на предаването ще научите в понеделник, 31 август, точно в 9.30 ч.