/ netinfo
Продуцентите от 7Talents пускат и нов видео канал с полезни „направи си сам“ съвети
От днес в уебсайта за видео забавление Vbox7.com започва най-новата поредица от продуцентите 7Talents - #EVA. Главно действащо лице в нея е Ева Георгиева - EVA, която вече е позната на потребителите от ролята на Бети в популярния пародиен уеб сериал във Vbox7.com - #КИФЛА. В #КИФЛА тя си партнира с Рая Белева (Валчето), а двата сезона на сериала събраха над 4,5 милиона гледания в мрежата. Поради големия интерес към #КИФЛА и героинята на Ева, поредицата от 10 видеа ще бъде позиционирана във всички комуникационни канали на сериала като специален проект за най-запалените фенове.

Новата уеб видео поредица #EVA ще представи истинския живот на Ева, която е все още студентка в Музикалната академия, но вече набра солидна популярност като актриса и певица. Тя ще споделя всичко от своето ежедневие, което несъмнено ще включва много и най-различни забавни случки – http://bit.ly/2lqjtKk.

Потребителите ще се запознаят с приятелите и семейството на Ева, а също така ще могат да проследят и как се развива нейната музикална кариера. Приключенията на #EVA може да следите всяка сряда във Vbox7.com, a също така и в официалната Facebook страница на уеб сериала #КИФЛА.

Още една интересна видео поредица вече стартира във Vbox7.com. Тя се казва „Handmade” и ще зарадва всички фенове на „направи си сам“ нещата. В тази поредица потребителите ще получават полезни съвети как могат да си направят красиви неща от различни непотребни материали. В един от първите епизоди ще разберете как старите щипки могат да влязат отново в употреба – под формата на закачалка, декорация за саксия или пък гривна. Друг интересен съвет е какво може да направите, ако имате дузина стари коркови тапи у дома. Специалистите от „Handmade“ веднага дават препоръки – корково табло, поставка за горещи съдове и други.

направи си
netinfo

„Handmade” ще радва сръчните изобретатели с нов епизод всеки понеделник във Vbox7.com.