/ NOVA
Четири вълнуващи предавания и два хитови сериала ще гарантират доброто настроение на зрителите през юни
Атрактивно съдържание ще предложи NOVA това лято с пореден силен летен сезон, изпълнен с емоции, доказани формати и силни премиери. Телевизионният ефир ще бъде завладян от предаванията „Черешката на тортата“, „Дом за всеки“, „Кошмари в кухнята“, „Шеф под прикритие“ и хитовите сериали „Добрата съпруга“ и „Полицаите от края на града“.

Всеки делничен ден от 20.00 ч. „Черешката на тортата“ ще предизвика апетита с атрактивни рецепти и неповторими изненади. Различни български звезди ще се впуснат в шеметна кулинарна надпревара, за да покажат, че заслужават да спечелят приза „Най-добър домакин“ под строгия поглед на Иван Манчев.

Черешката на тортата
NOVA

От 5 юни в 21.00 ч. в ефира на NOVA се завръща успешният формат „Дом за всеки“. В него водещият Драго Симеонов и агентите с богат опит в сферата на недвижимите имоти Пепи и Георги ще направят всичко по силите си, за да помогнат на клиентите да намерят перфектния дом с най-добрите условия.

„Кошмари в кухнята“ и шеф Манчев ще продължат своята спасителна мисия на ресторантите в криза всеки четвъртък от 21.00 ч. Предаването за кулинарен мениджмънт е подготвило още невероятни истории на изключително разнообразни локации из цяла България и за пръв път ще излезе извън границите на родината
 

Драго Симеонов
NOVA

Всеки вторник от 21.00 ч. зрителите ще могат да видят единственото по рода си документално риалити в българския ефир – „Шеф под прикритие“. В него шефове на големи компании захвърлят ежедневието си и започват работа на възможно най-ниско ниво в собствените си фирми, за да разберат какви са проблемите отвътре и какво биха могли да направят, за да подобрят бизнеса си.

Любопитен драматичен сюжет с нотка криминална мистерия ще предложи ефирът на NOVA от 4 юни с епизодите на телевизионния сериен хит „Добрата съпруга“.

От вторник до четвъртък от 22.00 ч. новият сериал по NOVA ще срещне зрителите с Алиша Флорик - съпруга и майка, която дръзко поема пълната отговорност за семейството си и отново тръгва на работа, след като съпругът ѝ попада в затвора заради публичен скандал.

Алиша Флорик
NOVA

С двойни епизоди първата полицейска комедия у нас „Полицаите от края на града“ ще гарантира много забавление за цялото семейство всеки понеделник и петък от 21.00 ч. от 3 юни. Спец екипът на Герасим Георгиев – Геро и цяла плеяда обичани комедийни звезди ще се забъркат в редица комични и абсурдни ситуации, от които трябва ловко да се измъкнат.

Полицаите от края на града
NOVA