"Нова Броудкастинг груп" и "Нетинфо" с важна стъпка в подкрепа на българския бизнес в кризата след COVID-19. Ще бъде създаден фонд за 1 милион лева, който има за цел да подпомогне българските компании в тежката икономическа ситуация.

Подкрепата ще е за малкия и среден бизнес в България. "NOVA възможност за теб" ще даде шанс на 100 български компании за безвъзмездна реклама в платформите на NOVA и "Нетинфо".

"NOVA винаги е била социално ангажирана. Нашата нова кампания има за цел да подпомогне българския бизнес за по-бързо справяне с икономическата криза. Иновативният подход на новосъздадения фонд ще създаде възможност на български компании да получат по-голяма видимост и да преодолеят последствията от пандемията", обясни изпълнителният директор на "Нова Броудкастинг Груп" Николай Андреев.

NOVA с единствена по рода си дарителска кампания

Одобрените кандидати ще могат да се възползват от пакет на стойност 10 хиляди лева, който ще могат да използват до средата на август тази година и който включва 10 секунден спот в телевизионния ефир, както и позициониране в сайтове на "Нетинфо".

"Фирмите, които могат да участват в нашата програма са български малки и средни предприятия, които развиват бизнес в последните минимум 12 месеца и които до момента не са имали телевизионна реклама. Ще бъде реализирана в нашите телевизионни програми и нашите дигитални медии", обясни Андреев.

След кампаниите - „Дарителите” и инициативата „Заедно“, сега "Нова Броудкастинг Груп" подпомага и стабилизирането на бизнес средата у нас.
NOVA