Мирослава Иванова
Мирослава Иванова / NOVA
За трета поредна година медийната група печели престижната награда в категория „Медии“
Нова Броудкастинг Груп бе отличена за "Устойчиво развитие и иновации" в категория "Медии" на годишните награди "Компания на годината". За трета поредна година медийната група печели престижната награда на церемонията, организирана от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club.

награда
NOVA

"Изключително ценна и скъпа за нас награда, защото е признание за смелостта, за отговорността и за вдъхновението, с което всички служители на Нова Броудкастинг Груп работят", каза водещата на "Събуди се" Мирослава Иванова.

Организаторите на събитието определят Нова Броудкастинг Груп като новатор, който развива българския медиен и технологичен пазар, като въвежда нови за страната формати и платформи. Подкрепата на българските филми и сериали се превърна в запазена марка на NOVA, а инвестицията в авторски уеб продукции и видео проекти продължава със силни темпове. NOVA предлага на своите зрители силни и независими новини и качествена публицистика. Зад посланието “Довери се на опита” стоят едни от най-утвърдените и доказали се през годините журналисти с мисията да информират обективно и достоверно обществото.

Вече пета поредна година наградите „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” отличават най-добрите компании в различните индустрии, като дават гласност на постиженията им и фокусират общественото внимание върху иновативните и успешни модели на управление.