Нотариусите се състезаваха на втората си национална спартакиада
Нотариусите се състезаваха на втората си национална спартакиада / netinfo

Спортни отбори на нотариуси от шестте регионални колегии на нотариусите в страната участваха в състезанията на Втората национална спартакиада, която се проведе в Албена от 24 до 26 септември. Председателят на Нотариалната камара Димитър Танев взе участие в отборите по футбол и волейбол на Софийската регионална камара на нотариусите, както и в състезанията по тенис на маса.

Своите отбори водеха и колегите му - ръководители на Пловдивската, Варненската, Бургаската и Великотърновската регионални колегии, както и на София - апелативна колегия.

Нотариусите от цялата страна се състезаваха в шест спорта: футбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, плуване и лека атлетика. В крайното отборно класиране първото място взе Варненската регионална нотариална колегия, следвана от София, Бургас, Велико Търново и Пловдив.

Три златни медала и няколко сребърни и бронзови медала в плуването успяха да грабнат от българските си колеги нотариусите от Русия, които гостуваха на спартакиадата по специалната покана на българската Нотариална камара.

На церемонията по награждаването на медалистите във Вариете-казиното на Албена специален концерт изнесе група „Акага". 

Нотариусите се състезаваха на втората си национална спартакиада
netinfo