/ netinfo
Компанията взе първа награда в конкурса на списание „Идеален дом“
Нетинфо спечели първа награда за своя офис в конкурса, организиран от списание „Идеален дом“ - “Къща на годината – 2016“. Отличието беше връчено в категорията „Обществен интериор“, а негов изпълнител е архитектурното студио ATG Design.

архитект Ивета Попова от ATG Design
netinfo

Офисът на най-голямата дигитална, медийна и технологична компания у нас е проектиран така, че дава възможност на всички служители да работят в модерна и отворена среда, в която споделянето на идеи е от първостепенно значение. Екипът на компанията се радва на изключително цветно и креативно работно пространство, а основен елемент в концепцията на проекта е създаването на творческа атмосфера, предразполагаща изявата и развитието на всеки един от нейните служители.

офис
netinfo

Направете виртуална разходка в офиса на Нетинфо.

Макар че офисът на Нетинфо е само на една година, наскоро е направена промяна, за да отговори на нуждата на служителите от повече пространство за провеждане на срещи. Офисът разполага още със специална зона за релакс, кът за „тихи игри“ и кухня. Младежкият дух се усеща навсякъде, защото за пространството са избрани свежи и ярки цветове, които носят настроение на всички и спомагат за позитивната работна атмосфера.

Разгледайте галерията със снимки от офиса на "Нетинфо" тук.